Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Zoot Woman @ Indigo Music Hall - Taksim - İstanbul

8 Ekim 2004 00:00
Sahnede: Zoot Woman
Zaman: 8 Ekim 2004 Cuma - 22:00 / 05:30
Mekan: Indigo Music Hall - Taksim - İstanbul İstiklal Cad. Tonton Mah. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 Galatasaray/İstanbul
Fiyat: 30MTL - 20MTL
8 Ekim Cuma gecesi İstanbul'a merhaba diyecek olan Indigo Music Hall, kapılarını elektronik katkılı pop rock sahnesini Pet Shop Boys ve Human League’den devralan Britanyalı grup Zoot Woman konseri ile açıyor.

Zoot Woman

Adını çok keskin kesimli, dar paçalı "zoot suit"lerden ilhamla alan grup üyeleri, üniversite yıllarında biraraya geldikten sonra ilk parçalarını 90’lı yıların sonlarında kaydetti. 2001 yılında da ünlü plak şirketi Wall of Sound’da ilk albümleri "Living in a Magazine" ile büyük bir çıkış yaparak Avrupa müzik listelerinde haftalarca kalmayı başardı; Kraftwerk klasiği The Model'a yaptıkları yaratıcı cover da tanınmalarına yardımcı oldu.

2003 yılına gelindiğinde ise, kendi isimlerini taşıyan albümlerini piyasa süren Zoot Woman, Madonna, No Doubt, Cornershop ve Goldfrapp gibi isimlerin prodüktörlüğünü yapan Stuart Price'ın dehası ve Blake kardeşlerin ustalıkları sayesinde adından oldukça uzun süre bahsettirdi. Avrupa turnesini yaz başında tamamlayan grup, 8 Ekim’de Indigo’nun açılış gecesi sahneleyecekleri özel performans için ilk kez İstanbul'da.

Yorumlar

  • hayatımın en güzel gecelerinden biri olmaya hak kazandı.mekan eski godetnin yeri ama çok ufaktı.bukadar insanın geleceini sanmıyordum açıkcası.agentorange ve eden de koptuk.ayaklarım agrıdı dansetmekten :lol:
    ama ufacık mekanda dansetmekten etrafa baya hasar verdik.zoot woman a gelince tek kelimeyle süperdiler.bas çalan hatun da süperdi.gerçi yanımda zoot woman ın bi şarkısını dai bilmeyen salak bi kızın zıplayıp durması üzerime çıkması biraz sinir bozucuydu ama onu da büyük çabalarımla def ettim :lol:
    Johnny Blake süper çaldı.kıyafeti süperdi ayakkabıları da inanılmaz dı nerden buluyor ya :)
    eğer bu grubu dinlemediyseniz rock seviyosanız mutlaka dinleyin!!!
    Üye
    misskittin
    Tarih
    9 Ekim 2004 00:00
  • kaçmaz
    Üye
    tacimsuede
    Tarih
    8 Ekim 2004 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler