Kaçak grubu ile Rap ve Rnb tınılarıyla kendini gösteren Esin Iris'in ortak çalışması">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Klip :: Kaçak feat. Esin İris - Slogan Yok

12 Haziran 2009 00:00

İstanbul'un en sert seslerinden Kaçak grubu ile Rap ve Rnb tınılarıyla kendini gösteren Esin Iris'in ortak çalışması Slogan Yok internet üzerinden dinlenilmeye açıldığı gibi, yönetmenliğini Deniz Özgün'ün, kurgusunu Begüm Yetiş'in, düzenlemesini Barış Gürsel'in ve kamera operatörlüğünü Hakan Tezer'in yaptığı, Slogan Yok video klibi artık Mtv ve Dream Tv'de, aynı zamanda internette seyrinize sunulmuştur. Esin Iris'in kostüm tasarımı Simge Ural, şapka tasarımı İpek Yaylacıoğlu tarafından, diğer kostüm ve makyaj tasarımlarının tümü Bahar Heper ve Gizem Erbirer tarafından yapılmıştır. Klip arkası fotoğrafları Ozan Eicher tarafından çekilen, tarzların sentezini ve yeraltı hareketin yer üstüne taşınmasını hedefleyen Slogan Yok'un video klibini beğenilerinize sunuyoruz.
Santral İstanbul’a teşekkür ederiz.

Uzun zamandır arkadaş olan Ali, Övünç ve Tuncay'ın birlikte ürettikleri müziği grup ve sahne müziğine dönüştürme hedeflerinden doğan Kaçak, 2006 senesinde kuruldu. Bu tarihten günümüze kadar, büyük festivallerden küçük barlara sayısız mekanda sayısız konser veren grup, yeni kurulduğu dönemde, demo kayıtlarını insanlarla paylaşabilmek için kendisine bir web sitesi açmak yerine promosyonlarını, daha etkili olduğunu düşündükleri myspace üzerinden yapmayı tercih etti.

Şu an, 200.000'e yakın ziyaret ve 210.000'i aşan şarkı dinlenme sayısıyla internet dünyasının en popüler gruplarından olan Kaçak, sürekli olarak gelen "albüm nerede?" serzenişlerine yanıt olarak, Suat Yılmaz prodüktörlüğünde, Jingleist stüdyolarında ilk albümü "Silahlı ve Tehlikeli"yi kaydetti. Yakın zamanda yayınlanacak albümün çıkışını, bir Esin İris ortak çalışması olan "Slogan Yok" ile yapan grubun müziğe ve dünyaya bakış açısı, şarkıları gibi yalın ve net: "Müzik iyidir."

Klibi izlemek için:
videolar @ garaj.org

Kaçak
Ali Seval: Gitar-Vokal
Övünç Dan: Gitar-Vokal
Tuncay Mağden: Bas Gitar
Hüseyin Can: Lead Gitar
Burak Ersoy: Davul

MÜZİK İYİDİR!!!

Yorumlar

  • kaçak grubunu baştaki icraatleriyle pek sevmeme rağmen, bu şarkılarını dinledikten sonra bir o kadar da soğmuşumdur.
    Üye
    melancholycomp
    Tarih
    15 Haziran 2009 00:00
  • youtube da var.kişisel görüşümdür ne şarkıyı ne klibi hiç beğenmedim ama oldukça saygım var o ayrı.

    müzik iyidir.
    Üye
    beyaz gece
    Tarih
    15 Haziran 2009 00:00
  • e klip yok ortada:S
    Üye
    abcdefeg
    Tarih
    15 Haziran 2009 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler