Fatih Erkoç Kerem Görsev Zaman: 2 Temmuz 2009 Perşembe - 22:00 Mekan: Esma Sultan Yalısı - Ortaköy -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio @ Esma Sultan Yalısı - Ortaköy - İstanbul

25 Haziran 2009 00:00
Sahnede: Fatih Erkoç
Kerem Görsev
Zaman: 2 Temmuz 2009 Perşembe - 22:00
Mekan: Esma Sultan Yalısı - Ortaköy - İstanbul
Fiyat: 100 TL (sınırlı sayıda)

Festivalin Açılış Galası'nda Türkiye'nin tanınmış iki usta ismi, Fatih Erkoç ve Kerem Görsev bir araya geliyor. Usta cazcıların bu özel programında, birçok caz standardının yanı sıra Fatih Erkoç'a ait yepyeni caz besteleri de yer alıyor. Trombon, piyano, kontrbas eğitimi alan, trombon, flüt, gitar, bas gitar, keman, saksofon, trompet ve ud gibi farklı enstrümanlarda 1971'den bu yana yeteneğini sergileyen Erkoç ve Türkiye'nin en önemli caz piyanistlerinden Görsev'in canlı performans kayıtları, Mart 2009'da yayımlanan Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio Live Performances adlı albümlerinde yer alıyor.

Fatih Erkoç: vokal, trombon
Kerem Görsev: piyano
Ferit Odman: davul
Kağan Yıldız: kontrbas

Yorumlar

  • Fatih Erkoç'un gerçekten iyi bir müzisyen olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum. Kerem Görsev'in özellikle son zamanlarında standart kalıplara takılmasını ise geçmişte yaptığı isminin kaymağını yemek olarak görüyorum. Mekana bakarsak bilet fiyatları gayet normal, dolacaktırda büyük ihtimal.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    6 Temmuz 2009 00:00
  • Kerem Görsev'in şu caz müziğe nasıl bir katkısı olmuş acaba merak ediyorum? Hayatımda tek Türkiye'de cazı "sadece" kazancına kazanç katmak için kullanıldığının bir örneğini gördüm. Konserin bilet fiyatı da buna uygun bir fikir edinmemizi sağlamakta.

    Ne bir derinlik, ne bir doğru düzgün doğaçlama, ne bir enerji, ne bir özgünlük hiçbir şey yok. Onlarca albüm yap seç standartlardan, birebir çal oh ne güzel!
    Üye
    Brouwer_tr
    Tarih
    4 Temmuz 2009 00:00
  • fatih erkoç gerçek bir müzik adamıdır.ama piyasa gereği abuk subuk işlerin içerisinde bulunmuştur.ülkemizde kaliteli müzik para etmediği için bu tip müzisyenler harcanmaktadır.bence bu konser kaçmaz kesinlikle gitmek lazım.
    Üye
    mr f
    Tarih
    3 Temmuz 2009 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler