Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

8 Ekim moOd Organizasyonu sonrasi

9 Ekim 2004 00:00
Gune CatastrophE grubu start verdi.. Yagan yagmur nedeniyle Organizasyon saat 14.00 da basladi.. Yagmurun bile yildiramadigi seyirciler muzik dolu saglam bir gun gecirmek icin saat 10.30 civarinda gelmeye baslamisti.. 100 un ustunde satilan bilet olmasina ragmen yagan yagmur dolayisiyla saat 14.00 a geldiginde icerde sadece 80 kisilik bi topluluk vardi.. ARdindan Saat 14.00 da sahne alan CatatsrophE Grubu 4 sarki seslendirdikten sonra 10 dk lik mixer degisimi icin ara vermek zorunda kaldilar.. Bu arada seyirci sayisi 100 e yaklasmisti.. Hemen ardindan CatastrophE grubu sahneye davet ettikleri AgorA ELemanlariyla segiledikleri Moonspell sovuyla tam gaz devam ettiler.. Seyirciye mukemmel anlar yasatan catastrophe grubu kendi bestelerinden ve birkactanede coverdan olusan 9 sarkinin ardindan sahneyi AgorA gurubuna biraktilar.



ARdindan Sahne alan AgorA grubu Cok iyi bi sahne performansiyla gune devam etti...
Kendi besterlerinden ve coverlardan olusan 8 sarkilik bir repertuar calan AgorA grubu Cosan seyirciyle butunluk icindeydi.. Bu saatlerde bazi mikrofon sorunlari yasansada Cok cabuk asildi sorunlar... Yine bir moonspell sovu sergilendi CatastrophE un vokalinin sahneye davet edilmesiyle. Ve saolonda gene hep bir agizdan Alma mater soylendi... AgorA da CatastrophE gibi sergiledigi ustun performansin ardindan sahneye gunun en hafif soundlu grubu Anubis e birakti.
Anubis saat 16.40 civarinda sahnedeydi.. Gaz olmus seyirci hala Her sarkida Hadbang yapiyordu.. Anubis sergiledikleri gusel performans ile seslendirdikleri 6 sarkinin ardindan sahneyi Altara birakti..
Ve saat 17.20 civarinda iste Altar sahnedeydi. Altar sert soundu ve gaz sarkilariyla Pogo ve hadbang ler arasinda sahnedeydi.. CatastrophE ve AgorA gibi Altarda Cok iyi bi performans sergileyerek gunun son grubu olarak insanlari gazin doruklarina getirdiler. Grub 9 sarki caldiktan sonra gun bitmisti... ve insanlarda yorgunlukdan bitmisti.. Cok iyi tepkilerle kapanan salonun kapilari gusel bir gune ev sahipligi etmisti.

kotu hava sartlarindan dolayi gelemeyen bi cok insan Super bi gunden mahsur kaldi... Bunu uzulerek soylemek isterim..

AgorA - Altar - CatastrophE bundan sonra daha cok sahne paylasacaklar ve hicbirini kacirmamanizi öneririm...
Önumuzdeki gunlerde bu isimleri daha cok duyucaz.

Yorumlar

Taze haberler