Özge Fışkın Art Niyet Serhat Kaner
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Moto Rock Motosiklet Festivali II. Gün @ Bursa

29 Haziran 2009 00:00
Sahnede:
Özge Fışkın
Art Niyet
Serhat Kaner
Derinlik Sarhoşluğu
Suspect-224
Teneke Trampet
Sahte Rakı
Zaman: 11 Temmuz 2009 Cumartesi
Mekan: Uluyol Cad. No: 56/1 Osmangazi / Bursa
Fiyat: Günlük giriş ücreti 10 Tl'dir.
Bilet: motorock.net
--
Konserler ve etkinlikler günlük giriş ücreti dahilindedir.Çadır kamp alanlarını
kombine bilet sahipleri ve motorsiklet kullanıcıları kullanabileceklerdir.Demirtaş minibüsleri kent meydanından festival alanına kadar taşıma yapacaktır. Ayrıca Bursa Büyük Şehir Belediyesi'nin de Ring servis desteği olacaktır.

Yorumlar

  • ZAGA BAND (Tuncer Tunceli) katılacaktı diye biliyorum, burada esamesi bile okunmamış ?
    Üye
    axisboldaslove
    Tarih
    3 Temmuz 2009 00:00
  • zevkler renkler tartışılmaz diyosun öncesindede gruplar dandik onları dinlemeyin gidin albüm alın diyosun benimde bahsettiğim müzk bi zevk ve tarz meselesi ise kimse kimseye akıl vermeye çalışmasın herkes zaten bi şekilde beğendiği müziğe ulaşır.
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    1 Temmuz 2009 00:00
  • Zevkler tartışılmaz ,dinlerim dinlemem; sende aynı şekilde. Ama albümlü grupların elemanlarına ben ondan iyi çalarım, o da kim tarzı çamur atmak biraz yeteneğe saygısızlıktır.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    1 Temmuz 2009 00:00
  • bana ona buna bok atmış diyen arkadaş aylin aslım, aslı ve kurban gibi türkiyede bu işin liderikonumundaki sanatçılara çamur atmaktan kendini alamamış ve hatta hatta depeche mode gibi dünyaca ünlü bi grubu dinlemek onun için işkenceymiş işte bu çok kültürlü rock duayeni arkadaşımızın mantalitesi çamur at izi kalsın başarılar jiwago..
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    1 Temmuz 2009 00:00
  • Türkiye'de rock müzik hakkında ahkam kesmeye çalışan erdalyet, christina aguilera'nın en güzel şarkısı anketinde baya döktürmüş "rock"müzik hakkındaki bilgisini. Türkiye'de rock müziğe ne kadar destek olduğunuda duman'a,manga'ya,çilekeş gibi kabul görmüş gruplara "ben daha iyisini yaparım o da gitarist mi be o da davulcu mu be"mantığıyla bok atarak göstermiş.
    Kendini yunanlı sanan festivalde çalan gruplardan birinin elemanı olduğunu tahmin ettiğim şahısada önce adam gibi müzik yapmasını sora ahkam kesmesini tavsiye ediyorum.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    1 Temmuz 2009 00:00
  • Erdalyet merak etme Türkiye'de rock müzik iyi gidiyor. Arkadaş herhalde arabesk sevdiğinden falan baltalamaya çalışmış. Hoş görmek lazım :)
    Üye
    theodorakis
    Tarih
    30 Haziran 2009 00:00
  • jiwago isimli arkadaş çok akıllıysan kendine sakla kimsenin senin tavsiyene ihtiyacı yok herkes kendi kararını verebilir oturduğu yerden grupları eleştirmekle olmaz bu işler türkiyede rock müzik senin gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar yüzünden yerinde sayıyo......
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    30 Haziran 2009 00:00
  • Ne kadar yaratıcı! bir isim bulmuşlar :S bu arada neden sadece 2.gun var genel olarak kımler cıkıyor haberler kısmında gorunuyor aslında her gunu ayrı ayrı eklenmıs ama kombıne olarak eklense daha yararlı olurdu sanki ..
    Üye
    cthulhu
    Tarih
    30 Haziran 2009 00:00
  • 10 liraya gidin sevdiğiniz bir grubun albümünü alın. Bu gruplara gerçekten değmez.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    30 Haziran 2009 00:00
  • Atrniyet hiç hoşuma gitmiyor.....
    Üye
    musasesli
    Tarih
    30 Haziran 2009 00:00
Toplam 10 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler