Serkan yaklaşık 10 yıldır müzik ve sahne yaşamının içinde bulunan, yurt dışında hukuk eğitimi alırken çeşitli musiki cemiyetlerinde Klasik Türk">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Serkan - Yetmiyor

8 Temmuz 2009 00:00

Serkan yaklaşık 10 yıldır müzik ve sahne yaşamının içinde bulunan, yurt dışında hukuk eğitimi alırken çeşitli musiki cemiyetlerinde Klasik Türk Müziği eğitimi alan , canlı performansı ile yurtiçi ve yurtdışında konserlerde yer alan genç bir yetenek…

Türkiye’nin birinci sınıf müzisyenleri ile hazırlanmış albümün aynı zamanda müzik direktörlüğünüde yapan ünlü besteci ve söz yazarı Fettah Can'a ait ; Yetmiyor,Belki ve Bence Mümkün adlı üç eser bulunuyor.

Yaklaşık 2 yıl süren stüdyo çalışmaları sonucu oluşturulan bu albümde on şarkı bulunuyor. Her şarkıda farklı ezgiler ve anlamlar bulacağınız albüm, günümüz popüler müziğine ve beğenisine uygun bir sound ve müzik kalitesi düşünülerek hazırlanmış olup , parça seçimleri genel bir beğeni kazabilmesi adına geniş bir yelpaze düşünülerek büyük bir titizlik ile yapılmıştır.

“Bence Mümkün” adını taşıyan albüm 4 Mart Müzik Yapım etiketi ile Temmuz ayının ikinci haftası müzik marketlerindeki yerini alacak.

Yorumlar

Taze haberler