Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kosheen Carlsberg Partisi İçin İstanbul'da

20 Ağustos 2002 00:00

Dünyaca ünlü drum n'bass grubu Kosheen, Türkiye'de 1.yılını dolduran Carlsberg biralarının partisinde Hip Productions organizasyonuyla, 28 Ağustos Çarşamba aksamı Laila’da...


Geçtiğimiz yazın en büyük dans hitlerinden biri hiç kuşkusuz Kosheen grubuna ait "Hide U" oldu. Bu parça Markee Substance, Darren Decoder ve Sian Evans'tan kurulu Kosheen'e şöhretin yanısıra "Yılın en iyi drum n'bass şarkısı" ödülünü de beraberinde getirdi.

Yayınladıkları "Resist" albümü sonrası 8 Eylül 2001’de 4.sü yapılan J&B Dance & Techno Festivali dahilinde Türk dinleyicileriyle buluşan grup, o gelişinden bugüne aynı albümden yayınladığı 2 yeni single "Catch" ve "Hungry" ile de müzik dünyasını alt üst etti. Daha önce "Hide U"yu remixleyen John Digweed, Sasha ve Pete Tong gibi ünlü DJ'lere bu parçaları setine alan birçok DJ de eklenince Kosheen kısa sürede bir fenomen halini aldı.

28 Ağustos Çarşamba aksami Laila'da yapılacak Carlsberg 1.Yıl Partisi'nde Kosheen'in yanısıra DJ Met, DJ Uhr ve DJ D. geceyi renklendiren diğer isimler olacak.

Partinin kapı açılış saati 21:00. Kosheen ise 23:00'te sahne alacak. Bu parti için sadece Biletix yoluyla sınırlı sayıda bilet satılacak. Bu biletler tükense de tükenmese de kapıda satış yapılmayacak.

Kaynak: biletix.com

GaRaJ :: Kosheen

Yorumlar

Taze haberler