Bulutsuzluk Özlemi Zaman: 15 Ağustos 2009 Cumartesi - 21:00 Mekan: İsim: Gümüşlük Akademisi Amfi Tiyatrosu Semt: Bodrum Şehir: Muğla">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bulutsuzluk Özlemi @ Gümüşlük Akademisi - Bodrum - Muğla

5 Ağustos 2009 00:00
Sahnede: Bulutsuzluk Özlemi
Zaman: 15 Ağustos 2009 Cumartesi - 21:00
Mekan: İsim: Gümüşlük Akademisi Amfi Tiyatrosu
Semt: Bodrum
Şehir: Muğla
Bilet: Belediye Meydanı (Halikarnas Balıkçısı heykelinin hemen yanı) - Bodrum / 18:00 - 24:00
Mobil olarak yapılacak olan satışta stand'ımız yarımadanın beldelerini tek tek dolaşacak. Taleplerinizi (0534 264 89 28) numaralı telefona bildirebilirsiniz.
Gümüşlük Akademisi'ndeki satış sadece etkinlik akşamları saat 20:00-21:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Antik Myndos Kenti’nin bugün karşı karşıya kaldığı tahrip olma tehlikesiyle ilgili duyarlılık oluşturmayı amaçlayan “Myndos Umut Konserleri” Myndos’u günışığına çıkarmayı ve antik liman kentinin sit alanı olarak korunmasına dikkatleri çekmeyi hedefliyor.

Gümüşlük Akademisi Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte 15 Ağustos 2009 Cumartesi günü saat 21:30’da, toplumsal meselelere duyarlılığı ile tanınan ve Türk rock müziğinin en önemli grupları arasında yer alan Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak.

Nejat Yavaşoğulları, Sina Koloğlu, Sunay Özgür, Gencay Kıymaz ve Deniz Demiröz’den oluşan Bulutsuzluk Özlemi; dillere dolanan eski ve yeni şarkılarını bu defa Myndos için söyleyecek. İlk Türkçe sözlü alternatif rock müziği yapan grup olan Bulutsuzluk Özlemi, sosyolojik, psikolojik, ekonomik ve politik konulara değindiği şarkılarıyla aynı zamanda protest müziğin de temsilcileri arasında yer alıyor.

Yorumlar

Taze haberler