Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Hayko Cepkin'e Yapılan Saldırı Hakkındaki Basın Açıklaması

9 Ağustos 2009 00:00
Sanatçının plak şirketininden bize ulaşan bir basın açıklamasını sizlerle paylaşmayı uygun buluyoruz. Ön yargılarla yaratıcı olunamayacağını saldırgan arkadaşlarımıza hatırlatarak kendilerini kınıyoruz.

"CİNE 5 Kanalında 03/08/2009 tarihinde yayınlanan Yakın Takip adlı magazin programına konuk olan Davut Güloğlu, müvekkilim Sayın Hayko Cepkin hakkında: “Korku filminden çıkmış gibi maymuna benziyor, kedi mi köpek mi kesiyor belli değil, bu ve bunun gibileri şaklaban, öyle birileri gece bağıra bağıra gelse çeker vururum.” diyerek eleştirinin dozunu aşmıştır.

Söz konusu şahıs; müvekkilime yönelik ağır hakaret, tehdit, şiddet içeren sözler sarfetmiş ve müvekkilimi toplumda kabul görmeyen bir sınıfın içine sokmaya çalışarak adeta hedef haline getirmiştir. Davut Güloğlu hakkında cezalandırılması için tarafımızdan savcılığa suç duyurusunda bulunulacak ve tazminat davası açılacaktır. Bununla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

Hayko Cepkin Vekili Av. Dilek Şah"

Yorumlar

  • Dışarda Hayko gibi dış hatlara sahip tonlarca eleman var. Neden Hayko'ya bunu demiştir kestirmek güç. Ama aklıma Hayko'nun ermeni asıllı oluşu geliyor acaba o karadeniz beyniyle bunu düşünüp tipi üst yapı olarak ırkçılığıda alt yapıdan mı aksetmeye çalışmış, bu sosyete peyniri olma çabasındaki insancık..

    Hayko'yu sevmem. Ama sevmediğim için kötülememde ırkı, tipi veya kılı, yünü bahane ederek birilerini aşağılamak ve bununla gösteriş yapmak ancak Davut güloğlu adlı şahsiyet seviyesindekilere göredir. Hayko müzisyen bir adamdır en azından klavyesiyle tanırım kendisini ve gerçekten hakkını verdiğini düşünürüm. Bu laz uşağı kendini sanatçı olarak görüyorsa, Hayko sanat güneşidir. Ne yapıyor ki sahnede viyaklamakdan başka, ilkokul ikinci sınıf kelimelerini şarkı diye okuyarak kendini adam mı zannediyor..
    Üye
    linde_
    Tarih
    31 Ocak 2011 22:07
  • Davut Güloğlu dinleyen tayfa bu habere ne yorum yapar;
    "Ulan helal olsun Davut doğru söylüyo!"
    Ne olur? Davut Güloğlu popülaritesini (popisini) arttırır.
    Hayko Cepkin bunu umrsar mı? Bence umursamaz. Umursamamalı zaten. Davut Güloğlu ve türevlerinin para kazanma yöntemleri bu. Hayko Cepkin'in bildiğinin yarısı kadar müzik bilgisi var mı acaba Davut Güloğlu'nda? Kendisi baya bir adama benziyor sanki.
    "Davut Styla"
    Gerizekalı ya.
    Üye
    ElzemBass
    Tarih
    26 Ağustos 2010 00:00
  • Tanrım, o kadar hakeden yatalak melek dururken neden bu ucubelere verirsin bu beyinleri, düşünmek için bile kullanmazlarken...

    Sakatlıkla, dış görünüşle dalga geçiyorsunuz ya, peyoteden çıktığın bi akşam içkili kafayla araba kullanmışın diyelim sonra da bir bakmışsın altını değiştiriyor hasta bakıcılar, hatta adalet varsa Davut Güloğlu kafasında yurdum insanı hastabakıcıya denk geliyorsun
    ( dayak da yiyorsun, itilip kakılıyorsun, şanslıysanda tacize uğramıyorsun)..

    Kabahat kimin?
    11 Ağustos 2009 Salı | Yazan: •sema_trnty•


    Bu ve bunun gibi yorumlar haykoyu ayakta tutar. Bizi ve bizim gibiler haykonun giddigi her yeri doldurgumuzda hayko bunlara
    kı cıyla güler. Davut güloglu yanlıs yerlerde yürüdü mayına bastıgnın oda farkında ayagını cekemıyor...O karaktersiz Yavru vatan taksime de ugramasın :P
    Üye
    brutalymusic
    Tarih
    12 Mart 2010 00:00
  • sarhoşken bir arabesk oluyormuş insan. tecrübe ile sabit. pardon...
    Üye
    cehaletdelisi
    Tarih
    27 Eylül 2009 00:00
  • senin o değer dediğin şeyi bir boyalı saça, bir kıyafete satışa çıkartıyorlar artık. yeter insani değerleri anlatmayın, insan olun biraz.
    Üye
    cehaletdelisi
    Tarih
    17 Eylül 2009 00:00
  • yalnz cehaletle alaksı yok cehaletin kelime manasına binaen sizin yaptğnz da insani değerlere aykırı bin düşün bi söyle..bence..
    Üye
    eyllin
    Tarih
    12 Eylül 2009 00:00
  • ah ah dellendim yahu siz de insan misiniz hokkali bir aciklama yapayim sinirimi bosaltayim diyorum ama o kustan bozma beyincikleriniz algilar mi yemin ediyorum turkiyede yasadigim icin utaniyorum artik bir degil 10 degil 100 degil ders cikarilacagina aliskanlik ediniliyor boyle hodukler de kendini adam saniyor.
    Üye
    cehaletdelisi
    Tarih
    2 Eylül 2009 00:00
  • onu gectik bir de davut guloglu denilen beyinsiz ucubeyi destekleyenler, soylediklerine katiliyorum diyenler var!! gel de cahile cehaletini anlat...
    Üye
    cehaletdelisi
    Tarih
    2 Eylül 2009 00:00
  • Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim.

    Bu kadar sığ ve dayanaksız bir eleştirinin Davut Güloğlu gibi sığ bir insandan gelmiş olmasına şaşırmadım. Lakin milletçe bile bile geldiğimiz noktaya üzülüyorum. Sanatçı sıfatlarından hiçbirini taşımamakla beraber insani bir sıfatı da olmayan bu ve bunun gibi insanları göğe çıkartıp kendilerini bir şey sanmalarına bu millet sebep olmuyor mu?

    Hepsinden vahimi; herkesin izlediği 'televizyon' denen elektrikli ev aletinin ekranında beliren şahıslar, bir diğer deyişle hepimizin evinin içine televizyon aracılığıyla giren şahıslar hiç mi ölçülüp tartılmaz? Kültürel programların tozunun bile kalmadığı bu zamanda iyiyle kötüyü, kaliteliyle kalitesizi ayırt edemeyecek duruma geldi millet.

    Ne diyeyim... Bu millet adamı vezir de eder rezil de. Kendi rezilliğinin farkında olmadan başkalarını böyle çocukça ifadelerle eleştirerek rezil edeceğini zanneden bir adama oturup laf mı anlatacaksınız... Önce bu millete laf anlatın!
    Üye
    sadecemüzik
    Tarih
    1 Eylül 2009 00:00
  • davut bilmemne gibiler 1 tane değilki.her yerde her cehennemde karşımıza çıkan tipler.ve sadece kendi yaptıklarını doğru bilip kendinde başkalrına laf atma hakkı bulanlar.
    ve düşünün bunlar sanatçı(zannedenler) olarak böylelerse bunların sokaktaki yurdum delikanlı hallerini..aynı şeyleri bizde yaşıyoruz ve yaptıklarının karşılığını veremiyoruz.bu yüzden hayko cepkin biraz daha şanslı.ve bence bu sadece hayko-davut sorunu değildir.
    bunlardan nasıl kurtulacağız ki..en iyisi ülkeyimi terk etsek?evet nasılsa bunlar bu zihniyetle,bu eksik saygılarıyla birbirlerini temizlerler.bizde uğraşmadan kurtulmuş oluruz bunlardan.
    davut gü.. bence türkiyedeki yoplum yapısının televizyona yansımış çok güzel bir hali.
    bizim ülkemizdeki eğitim böyle sokaktan ve delikanlılık denen şeyden başlıyor.ve dolayısıylada böyle başkalarına laf atma hakkını kendinde buluyorlar..matematik yerine en temel taş olan saygı verilmemeye devam ederse biz daha çook böyle,yok ülkeyi terk etme yok internetten yazı yazma v.s durumunda kalacağız.
    ve artık bu iğrenç duruma ve bu hadsiz yaratıklara gerekeni yapılmalı.
    yani biraz saygı...

    KALİTE VE ADAMLIK VE ERKEKLİK VE DELİKANLILIK VE "SANAT" ÇIPLAK KIZLARIN,SALLANAN MEME VE POPOLARIININ ARASINDA (KISA SAÇLI VE KÜPESİZ!) 2 TANE ANLAMSIZ SÖZ VE 2 DANDİK MELODİYLE OLUYOR DEĞİL Mİ?
    BİZE BUNLARI GÖSTERDİĞİNE GÖRE ÖYLE OLMALI !..

    sorarsakda bu şahsiyetsiz sahıs hem müslüman hemde erkektir.
    ve malesef davut mudur nedir çok çok daha yenik başlamış hayata.sende ikiside yok ne tip ne "akıl"..ben olsam önce oturur kendimi vururdum nasıl bu halde yaşıyorum,nasıl bu kadar zavallı ve kalitesizim diye..ve bana görede senin tipin tip değil. çıplak vücutların içinde olacağıma oturur kedi köpek keserim!!kime göre neye göre?

    ironi...

    -hayko cpkn sevmem-
    Üye
    niilteğmen
    Tarih
    25 Ağustos 2009 00:00
  • herkez sanata saygılı olsun davut ta haykoda haykoda zamanında yapmisti böyle kötü sözler bi gruba
    Üye
    Erockhan
    Tarih
    19 Ağustos 2009 00:00
  • hayko cepkin'i sevmem ama illa böyle bir hakareti gerektirmez.gerçekten öyle bile olsa,böyle bir üslupla eleştri yapılmaz.
    Üye
    portugese
    Tarih
    19 Ağustos 2009 00:00
  • anti lavuk güloğlanı grubu

    http://www.facebook.com/search/?q=davut+g%C3%BClo%C4%9Flu&init=quick#/group.php?gid=41442226071&ref=search&sid=626841943.15776624..1

    ayrıca burdaki yorumları f.book'taki bütün o karaktersiz için açılan gruplar ve hayran sayfalarına yollayalım arkadaşlar.
    Üye
    İntihar Süsü
    Tarih
    14 Ağustos 2009 00:00
  • kendini adam sınıfına koyup elaleme isim bulmaya çalışmış..
    olmamışın gözü görmüş böbürlenip şımarmış.şarkılarına bakıyosun ne sözlerinde bi alaka var, nede ritimlerinde bir temel. mikrofona para diye bakan budala aptal aşşağılık. yazları albüm çıkarıp sonra ortalardan kaybolmayla olmayan bu iş, sağa sola salça olup reklam koparmaya çalışmayla hiç olmaz. bi gün tamamıyla ait olduğun yerin dibini boylayacaksın nasılsa
    Üye
    snakesolid
    Tarih
    13 Ağustos 2009 00:00
  • Seviyorum bu Karadeniz insanını:)
    Üye
    cthulhu
    Tarih
    13 Ağustos 2009 00:00
  • peki canım.. seninn dediğin gibi olsun ama ..sanırım okuyan diğer kişiler görüyorlar kimin ne dediğini.. saygılar..
    Üye
    sheltox
    Tarih
    13 Ağustos 2009 00:00
  • hayko cepkin'i sevmesem de kendi işlerine yoğunlaşabilmiş, kendi yolunu çizebilmiş ve bazı şeyleri de tam anlamı ile olmasa da halledip yoluna koymuş bir insan. Allah Bütün tarzı olan kardeşlerimi, kendisinden başkasını kabullenemeyen, ceviz kadar beyini ile küçük görmeye çalışan yobazlardan korusun.Amin!
    Üye
    PlayThatMusic
    Tarih
    13 Ağustos 2009 00:00
  • hayko davutun çükünü kesse yeridir denyo laz program saaat 12 den sonramymş?
    Üye
    vokalgitar1
    Tarih
    13 Ağustos 2009 00:00
  • klasik bir vakadır.davut güloğlu denen şahsın, yaptığı müzik kalitesinde sözler sarf etmesi açıkcası beni pek şaşırtmamıştır.hayko cepkin kanaatimce saygı duyulası bir müzisyen olup, müziğinde,yazdığı sözlerde, insanlara bişeyler anlatmaya çalışan,samimiyetin izinden gitmeye çalışan bir şahsiyettir.saygı duyulasıdır.olayda kalite farkı zaten kendini ortaya koymuştur. konuşulacakda pek fazla bişi kalmamıştır. saygılar..
    Üye
    snr_21
    Tarih
    13 Ağustos 2009 00:00
  • İşte bi kaç gerizekalı denyonun bu adamı çekememesi bu olayı buraya getirmiş belli. Aslında bu denyolara yorum yapan bazı arkadaşlarımızda dahil. İnsanların beğenisine saygı duymak lazım, hayko denyodur diyerek burda bağırıyosan eğer, denyonun en önde gideni, hatta bayrakla koşanı sensindir.
    Üye
    11th_hour
    Tarih
    13 Ağustos 2009 00:00
  • acaba hayko cepkin 2 metre boyunda goril gibi bir adam olup aynı sahne kostümleriyle gezseydi, bir canlı yayında davut bey kendisine, yüz yüze, gözünün içine baka baka bu fikirleri sayabilir miydi? delikanlılık gözünün kestiğinin arkasından atıp tutmak mıymış? bazı insanlar boşuna konuşuyor.
    Üye
    kutay__
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • sheltox adamı tanıyorsun işte sonra bana deme napmış adam belli biyere gelmişki tanıyorsan haykonun ya da davutun birbirinden farkı yok ... ikiside halk için bişeyler yapmaya çalışan sanatçılar bak bana hayko tanıdığım en iyi insanlardan biri kendisiyle muhabbetimde var ama konu dışına çıkıyorsun ..

    en basiti ıyyy şu adam ne öyle tipe bak ıyyy yolda görsem kaçarım ben bunları herkes için söylerim sende söylersin ... bu kadar basit yermi karşısına geçip demek yemez aynı şleyden bahsediyoruz ... da sen beni yanlış anlıyorsun
    Üye
    sheehan_bass
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • Zavallı Davutcan... Hayatında ilk kez gördüğü çeşitte bir insan olunca Hayko zıpkın. Bırakun ula şamata yapmayi.. Üf gitsin hepsi kendi işlerini yapsın. İkisini de sevmiyorum zaten.
    Üye
    zeLp
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • şöyle bi söz vardır'KEDİ UZANMADIĞI CİĞERE MINDAR DERMİŞ:)davut gülogluda haykonun başarısını kıskanmış olmalıkı böyle dengesiz konuşmuş,bizde ozaman davuta ne diyelim,atma lafı lafla peynir gemisi yurumez içratını yap tutarsa ne aaala:)
    Üye
    yediyaman
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • Üye
    KROMATİX
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • sheehan_bass'cığım..

    herkes her istediğini söyleyemez.. hakaret diye bir şey vardır. ben seni ortaya atmıyorum..
    şimdi iyi oku tekrar yazıyorum

    diyorum ki;
    herkes istediğini söyleme,ifade etme özgürlüğüne sahiptir. yalnıııııızzzz : eğer ki maymun diyorsan ,kedi köpek kesiyor diyorsan , vururm diyorsan.. bu ifade özgürlüğü değildir , hakarettir.. cezası da vardır. sonuç da alınır..
    ama anlamadığım ikisi de kendini ispat etmiş insanlar diyosun.. davut güloğlu ne yapmış da ispat etmiş kendini bana söyler misin?kendini ispat etmek demek kültür seviyesi çok düşük insanların sevebileceği ritmlerin üzerine dandik sözler koyup çok satıp çok konser vermekse.. bu bi başarı değildir.. kendini ispat değildir.Çok güzel seesi mi var? hayır.. çok güzel şarkıları mı var? hayır.. varoş kızlarının beğenebileceği kadar yakışıklıbirisi evet. buysa kastettiğinm tamam ... bak müziğin tarzı falan beni bağlamaz. gerçekten kendisinin ve yaptığı işin kalitesi sıfır. beni bu ilgilendirir.. sevmediğim müzik bile olsa kendi içinde kalitesi bi ışığı olmalı.. bu herifte hiç bi b.k yok kusura bakma.. o yüzden de onu bana savunma..
    Üye
    sheltox
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • "davul güloğlu" iyi bir tabir olmuş...yani bu kadar saygısız olunamaz..bu tip adamlar saygıyı öğrenmedikçe bunlardan bi halt olmaz...saçma sapan şarkılar yapıp ortaya kendini atmayı iyi beceriyo "davul güloğlu"
    umarım en kısa zamanda saygı nedir öğrenir...hiç umudum yok ama neyse
    Üye
    _LiLaC_
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • ( hayko dinlemem ama )

    şerefsiz sen kimsin lan kuruş etmeyecek üç beş kelimeyi bir araya getirip şarkı yaptığını zanneden denyolar kervanında yol alan bir mahluktan farkın yok sonra geliyorsun birilerine havlıyorsun. nesin sen be. terbiyesiz. İnsanlara saygın olsun. Adi herif. Ben seni görürsem kendim vurucam bundan emin ol.
    Üye
    piair
    Tarih
    12 Ağustos 2009 00:00
  • sheltox bana neden laf yapıyorsun ? sana kuru muhabbet diyorum bu böyle böyle demiyorumki der kardeşim ben istediğimi diyemezmiyim sen diyemezmisin ? al işte bende diyorum sende diyorsun daha niye pataküte beni ortaya atıp bana yazıyorsun ? hayko çepkin ya da davut güloğlu bunların ikiside türkiyede kendini kanıtlamış insanlar böyle buralara yazana kadar onlar daha farklı şeylerin peşinde :) sen buraya yazmana gerek yok kimse ne haykoyu ne davutu vurur . benim söylemek istediğim orda boş boş yere yalan yanlış bilgileri malzeme yapıp bi takım insanlar biyerlere geliyor...
    kullanılıyor bu insanlar.
    Üye
    sheehan_bass
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • davul güloğlu beğenmiyosan bile niy
    e terbiyesizlik yapıyosun bende seni yolda görsem aaa amerikan uşaklarına benziyo diye çeker vururum
    Üye
    gitaristburaks
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • davut güloğlu kim ya adammı acaba kendisi
    yaptğı müziği trzı sevmiyor olabilir herkes buna saygı duymak zorunda ama bir nokta varki kimsenin dış görünüşüne hiç kimse laf edemez.
    Üye
    immondizia
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Kesin albümü falan çıkıyodur, yanlış adama çatmış. Ona rağmen Hayko Cepkin avukatı aracılığıyla açıklama yapmış, terbiyesini bozmamış. Helal olsun.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • davut güloğlu kendi yaptıı daa dorusu başkasından satın alıp aptalca söylediği şarkı mı ne onları mükemmel sanıyo heralde
    Üye
    dNz_GzMs
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • - böylesi (davut güloğlu) evimize geldiğinde annem onu süpürgeyle kovalar.

    forest gump

    :)
    Üye
    missofdenial
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • sheltox haklı..
    Bir adam kilise müziği eğitimini sence sadece "farklı olmak" için mi alır ? Hayko Cepkin yeni yeni ilgimi çekmeye başlasa da bilgilerini okuduğumda saygı duydum. Onu bu şekilde eleştirecek birinin bence daha üstün tarafları olmalı! Şimdi Hayko Cepkin çıkıp -ki tenezzül edeceğini sanmam-, bana göre olgun ve pratik zekasıyla bir cevap gönderse bu adama, karşılığını ne şekilde alır ?
    Karşı hamleleri de düşünmek gerek. Muhtemelen Davut Güloğlu da yeni albüm çıkardı ya da çalışıyor.. ama çalıştığı kesin ;)
    Üye
    dilek
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • 11 Ağustos 2009 Salı | Yazan: Tom-Delonge

    ayrıca götü boklu dediğin adam 30 küsür yaşında.. sen daha emzikle gezerken albümlerde çalmış konserler vermiş,o zamanlardan beri profosyonel olarak sahnelerde ve studyo kayıtlarında yer almış iyi bir müzisyen.
    sağda solda duyarak büyüdüğün bi çok şarkının altlarında onun parmakları var.. ezbere konuşmamak lazım..yanlış anlama saldırmak için değil sadece bilgin olsun diye..
    Üye
    sheltox
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Ne kadar komik yorumlar gelmiş. Çok özgürüz gerçekten :)
    Üye
    dilek
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • arkadaşlar basın özgürlüğü denen bişey vardır bende haykoyu çok severim başarılı birisi ama adam hakkındaki görüşlerini söylemiş böyle bi adamı görsem vururum demiş :) bu açılan dava hiç bi işe yaramaz herkes özgürdür. böyle bi adamı gece görsem vururum demiş...

    der ne var .bende derimki davut güloğlu hasta ruh hastası herkes istediğini der. ikiside alanlarında başarılı insanlar ...

    bence boş kuru bir gürültü bu...
    11 Ağustos 2009 Salı | Yazan: sheehan_bass
    şaftı kayık herifin tekine az bile.gözleri kayık bir kere nasıl sahneye çıkıyor la bu. 2 götünü yırtıyor bağıracam diye özenti gençlikte anında benimsiyor farklı olmak adına kasıyorlar.

    ulan ne günlere kaldık. türkiyde öyle büyük unutulmuş müzisyenler olduğu halde onları anmadığımız halde gidip elin götü boklu özenti adamını savunuyoruz ya yazık yani...


    doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.davutta o cesareti gösterip doğruyu söylemiş helal olsun.başka söze ne gerek var.


    birinci arkadaşa :
    sevmiyorum vs. dememiş.. maymuna benziyor kedimi kesiyor kopek mi belli değil demiş.. diyemez..hiç de şakaya espriye vurulacak bir konu değildir bu.bu gerizekalıyı dinleyen kesim beyninden yoksun tipler olduğu için bu direk olarak haykoyu hedef göstermedir. yarın hayko evine giderken yolda çevirip sen kedi kopek kesiyomuşun gel la buraya diyip çeker vururlarsa bunun hesabını nasıl verecek. siz de savunmaya devam mı edeceksiniz. ayrıca işinde de başarılı hiç değil davut. son şarkısı ne öyle ya. yaptığın iş mi yani, başındaaki fes mi yani , çek değil de senet mi yani.. bu ne lan..

    ikinci arkadaşa:
    gözleri kayık ne demek yaa. olm nasıl insansınız siz..hiç kimse dış görünüşü sebebi ile başkasını eleştiremez. hakaret edemez.hele ki bu bir rahatsızlık,doğuştan gelen bir bozukluksa.nebiçim giyiniyo saçının hali ne bile diyebilirsin ama burnu büyük gözü kayık bacağı topal diyemessin. yarın o dediklerin döner başına gelir.. bundan hiç şüphen olmasın. umarım olmaz ama olacağından eminim. davuta da olacak.. bak deniz seki ye bayhana hapisaneye girmiş çıkmış biri popstar olamaz diyip yarışmayı terketti. yatıyo şimdi içeride.. ne oldum demeyin gençler.. bir dakika sonra ne olacağını bile bilemessiniz..

    buyuk not: hayko hayranı kesinlikle değilim.. ama hayko seni de benide yer konu müzikse.. alt yapısı sağlamdır .. bakma sen bağırıp çağırdığına ;)
    Üye
    sheltox
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • komurlenmiuuuuuuu yazilmusssssss anam seninnnn kaderunnnnnnn anam senun kaderunnnn
    Üye
    zodiacdrumm
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • arkadaşlar basın özgürlüğü denen bişey vardır bende haykoyu çok severim başarılı birisi ama adam hakkındaki görüşlerini söylemiş böyle bi adamı görsem vururum demiş :) bu açılan dava hiç bi işe yaramaz herkes özgürdür. böyle bi adamı gece görsem vururum demiş...

    der ne var .bende derimki davut güloğlu hasta ruh hastası herkes istediğini der. ikiside alanlarında başarılı insanlar ...

    bence boş kuru bir gürültü bu...
    Üye
    sheehan_bass
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • şaftı kayık herifin tekine az bile.gözleri kayık bir kere nasıl sahneye çıkıyor la bu. 2 götünü yırtıyor bağıracam diye özenti gençlikte anında benimsiyor farklı olmak adına kasıyorlar.

    ulan ne günlere kaldık. türkiyde öyle büyük unutulmuş müzisyenler olduğu halde onları anmadığımız halde gidip elin götü boklu özenti adamını savunuyoruz ya yazık yani...


    doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.davutta o cesareti gösterip doğruyu söylemiş helal olsun.başka söze ne gerek var.
    Üye
    Tom-Delonge
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • bence davut güloğlu saçma sapan sarkı sözleri askılı thirtüyle oraya buraya jöleli dik saçlarıyla hop hop zıplarken daha çok saklabana benziyor
    Üye
    0852
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Tanrım, o kadar hakeden yatalak melek dururken neden bu ucubelere verirsin bu beyinleri, düşünmek için bile kullanmazlarken...

    Sakatlıkla, dış görünüşle dalga geçiyorsunuz ya, peyoteden çıktığın bi akşam içkili kafayla araba kullanmışın diyelim sonra da bir bakmışsın altını değiştiriyor hasta bakıcılar, hatta adalet varsa Davut Güloğlu kafasında yurdum insanı hastabakıcıya denk geliyorsun
    ( dayak da yiyorsun, itilip kakılıyorsun, şanslıysanda tacize uğramıyorsun)..

    Kabahat kimin?
    Üye
    sema_trnty
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Bir boktan çakmayan o zavallı Davut Güloğlu yazıkk yani hala müzige basladıgn yerdesin birbokta olamadın olamıcanda bu kafa yapısı ile git adam gibi işler yap ve sus. ;)
    Üye
    guitarguy_322
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Davut Güloğlu derhal karakter, kişilik ve zeka eğitimi almalı...
    Üye
    YasOne
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • sayın Furkan Mecit sizin saydıgınız isimleri ve grupları 9 yasımdan beri dinliyorum evet belki Hayko senin için iğrenç müzik yapıyor olabilir ama unutma ki hayko çok iyi de bir klavyecidir ve türkiyede cok kişinin arkasında albüm kayıtlarında konserlerde yıllarca çalmıştır burda Hayko Cepkin için bu ne biçim sanat demek yerine önce burda ki olaya yoğunlaşmak gerekiyor diye düşünüyorum çünkü burda yapılan olay sadece hayko için düşünülmemeli çünkü bu lafları hayko cepkine söyleyen gerzek beynin ürünü davut güloğlu sanma ki bu lafları senin saydığın james deep purple hendrix gibi adamlara söylemiyor.zannetmiyorum ki davut güloğlu child in time dinleyip ne güzel çığlık atıyor desin onun içinde karı gibi bağrıyor adammı kesiyor diyordur eminim o yüzden kişisel fikrinize saygı duymakla beraber İğrenç türkçesi ve müziğiyle artık savunma pozisyonuna girdiğin davut güloğlunun Allah en kısa zamanda dilini koparsında o iğrenç sesini duymayalım üstelik burdada lise öğrencisi olup ülkücülere kaynayan gerzek çocuklar gibi türkçülükten batı özentisinden bahsetmeyelim çünkü davut güloğlu son albümde lazca club müzik yapmıs hangisi özentidir tartışılır o yuzden bu platformda haykonun müziğini tartısmak yerine yapılan lafla saldırı doğru mu değilmi bunun için yorum yapalım ve müzikten ahkam kesmeyelim çünkü sen babanın aklında yokken biz o adamları dinliyorduk ...
    Üye
    zodiacdrumm
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • ortada bir aşağılama ve insanın kişilik haklarına yapılmış bir saldırı söz konusu. davut güloğlunun yaptığı albüm satsın diye hayko cepkin üzerinden reklam yapması çok zavallıca bir hareket ona destek çıkmak en az onun kadar zavallı ve kompleksli olma durmudur . hayko cepkini tartışmak yerine yapılan hakaretlere destek veren tüm arkadaşlara sahip oldukları erdem ve sağduyudan dolayı teşekkür ederim.
    Üye
    sektorunkalbi
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • doğu canım adama saygı duymak lazım tabi....Sonuçta bu da onun bi tarzı di mi yahu.."Scream vokal"....evet ne tarz ama...Bunu dinleyendeki kulak nasıl bir kulak çok merak ediyorum...Müzik gerçekten güzel bir müzikse insanda güzel şeyler uyandırır. Bunu dinleyen adamdaki düşünce tarzı nasıl olur acaba çok merak ediyorum...
    Üye
    furkanmacit
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Hollow Life arkadaşım sana da bişeyler söyleyeyim...Demişsin ki DAvut güloğlu türk kültüründeki varoş şarkılarını yozlaştırıyo...Ulan HAyko Cepkin denen dallama el alemin salak şeylerine özenip abuk sabuk şeyler yapıyo...Hangi Türk'ü gördünüz siz şu resimdeki gibi allah aşkına??Bu adam insana benzemiyo lan..tövbe tövbe ya
    Üye
    furkanmacit
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Hayko Cepkin, birilerinin desteğiyle ünlü olmuş, özenti arka sokak şarkıcısından başka hiçbirşey değildir, olamaz...Gidin gerçekten müzik yapan adamları dinleyin ya...Slash dinleyin, James dinleyin, Jimi Hendrix dinleyin, hiç olmadı gidin deep purple dinleyin bari....Pfhh bu ne lan
    Üye
    furkanmacit
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Arkadaşlar şu yorumları okuyorum da Hayko Cepkin hakkında "gerçek müzik yapıyor" yorumunu okuduktan sonra koptum...Anlamıyorum şunun nesini dinliyosunuz. Gelin bizim eve ben de bağırıyım:D:D
    Üye
    furkanmacit
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • İnternetin başına oturup, insanları yargılamak, sadece bir dinleyici ya da amatör bir şekilde müzikle ilgilenen insanlar olarak profesyonel sanatçılara ki bu her kimse olursa olsun laf atmak, aşağılamak, hakaret etmek kolaydır. Hayko Cepkin ya da bir başkası Davut Güloğlu ya da bir başkası tarafından beğenilmeyebilir, kendisine hitap etmediği düşünülebilir ancak ''salak'' demek ''sanatçı değil'' demek ağır laflardır. Herkesin eleştirmen olduğu bir yerde insanların lafını bilip konuşması lazım. Davut Güloğlu mu? Ona yorum yapmak yersiz...
    Üye
    Sharon_wt
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • ben adnan oktar olsam şayet, evrim teorisini çürütmek için davut güllü'den daha iyi bir dayanak bulamam heralde. şayet maymundan geldiysek davur güllü'yü açıklayamayız. ha davut güllü maymundan bir önceki evre derseniz, o zaman bir şey diyemem. kayıp halka davut güllü olabilir.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • Gerçekten Güzel Laf Etmiş. Birilerinin Çıkıp Bunları Söylemesi Gerekiyordu Zaten , Davut Gül Oğlunu Tanıma Etmem Dinlemem. Ama Hayko Hakkında Sıkı sağlam Laf Etmiş. Hayko Kendi Tarzını Yaratmaya Çalışan Salağın Teki, Onu Dinleyenlerde Bir Grup Müzikten Anlamayan Özenti. Böyle Devam Ediyo İşte. Hayko Dinleyen tokio Otelde Dinler , Soad da Dinler , Green Day de Dinler. Şimdi Burdan Bana Saçma Sapan Haykoyu Savuncaklar Onlara Cevap Veremiyeceğim. Eğer Türkçe Rock Dinlemek İstiyorsanız , Ogün Dinleyin , Erhan Güleryüz Dinleyin , Gür Akad Dinleyin..Daha Nice Güzel Müzik yapan Gruplar Var. Saygılar
    Üye
    Conrad66
    Tarih
    11 Ağustos 2009 00:00
  • davut güloğlu kim ?
    Üye
    Bryantin
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Dünyanın en mal insanı davut güloğlunu bulduğum yerde dövmek ayrıca bulamazsamda bulmaya çalışarak dövmek farz olmuştur.And içerim.
    Üye
    deadluck
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • davut güloğlu kardeşimiz ! bugüne kadar onun bunun yaptığı hoppa kolpa şarkılarla bi yerlere gelmişsin,kendini vücut geliştirmeye vermişsin kesmemiş polemiklerinde dilini de geliştirmişsin...o güzelim karadeniz şiveli ağzına yakışıyo mu bu reklam kokan hareketler...sen aşık attığın adamın müzik kariyerine bi bak bakalım ne göreceksin...sen daha şarkı sölemeyii bilmiyoken bu adam timur selçuktan şan dersi alıyodu babacan...gayette güzel; üretiyo yapıyo şarkısını evelallah canavar gibi de çıkıp sölüyo mu ? sölüyo...3 tane albüm satmakla olmaz bu işler davut kardeşimiz...velhasıl kelam hamsın, sen de ol-piş...seni de alkışlar,sineye çeker bu millet...
    Üye
    romeo86
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • lan bu adam ne kadar salak birisi ya albümü çıktı ya yeni kendini göstermek için g.tünü vercek nerdeyse aptal !! disko kralında yanyana oturuyolardı hiç bişey demedi valla baktı bundan iyi reklam olur saydırdı gerizekalı ...
    Üye
    berinazi
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Bence mantıklı eleştiriler yapmak için parmaklarınızı yormayın arkadaşlar. Bu gibi adamlara kendi anlayacakları dilden hitap etmek gerekli.

    Bu yüzden sevgili Güloğlu'na İsmail Y.K.'dan "Allah belanı versin" adlı şarkıyı gönderiyorum.
    Üye
    zifir_plus
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Gülerim... Üzerinden prim yapacak başka adam mı bulamadı Davut Güloğlu?
    Üye
    vast
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • HAyko biz senin yanndaıyz dostum....
    bu davut gibi Mal çok Türkiyede yapcak bişi yok...sen kusurlarına bakma...
    yaptıgı şey müzik bile değil onların..Ama sen gerçek bi sanatçısın.
    DAvut güloğlu senin ilk klibini izlediğimde gülmekten öldüm...çok komikti ya:D tam bi malsın ya.
    Üye
    ozqur18
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Ve bu ülkede Davut Güloğlu, Hayko Cepkin'den daha çok tanınıyor. Vay halimize...
    Üye
    joenisatriani
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Varoşlara hitap eden türk müziğinin yozlaşmasına büyük katkıda bulunmuş herşeyin elektronik alt yapıda ve iğrenç efektlerle sesini değiştirip albüm çıkartıp sonrada korsan diye ağlayan kesimden olan bu insanlar her zaman için bir kıskançlık ve çekememezlik içinde bulunacaklardır.Haykoyu sevmem ama takdir ederim.Umarım gerektiği cezayı en ağır şekilde alır bu gereksiz adamlar.
    Üye
    Hollow life
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Sanatını beğenmeyebilirsin ama kişiliğine karakterine bir tv kanalında izliyicilerin önünde bu tarz hakerette bulunamazsın ki bunları söyleyen kendini "sanatçı" diye tanıtan bir insansa sadece yazık denilebilir, konu müzik ya da tarzlarında değil kişinin ahlakında dünya görüşünde bitiyor.
    Üye
    badtroy
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Daha bu olaylar dinmek bitmek bilmiyorken Hayko Cepkin sitesi üzerinden mağdur olmuştur. Üzücü olaylar umarım bu eşsiz insanın yürüdüğü yolda hevesini ve gücünü kaybettirmez.

    Hayko Cepkin'den açıklama metni;

    SEVGİLİ ARKADAŞLAR,



    BU ARALAR FAZLASIYLA ALAKASIZ İŞLERLE UĞRAŞMAK DURUMUNDA KALDIĞIMIZI BELİRTMEK İSTERİM. AMA İŞİN ÖZÜ ŞUDUR Kİ BU İŞLER HER CANI SIKILANIN SAĞA SOLA ÇEMKİRMESİ İLE CEVAPSIZ VE SONUÇSUZ BIRAKILMAZ. HER KONUNUN KENDİ İÇİNDE HUKUKİ AÇILIMLARI VARDIR. BİZİM DE İTİNA İLE İZLEDİĞİMİZ YEGANE YOL BUDUR.



    GÜNÜMÜZ RAHATSIZLIKLARI OLAN KIYMET BİLMEZLİK, TÜKETİCİLİK, AJİTASYON, YALAN, HİYANET, VESAİRE GİBİ RAHATSIZ DUYGULARA BAŞVURMADAN OLDUĞUMUZ GİBİ BİR TAVIRLA YILLARDIR AYAKTAYIZ, ÖYLEDE KALACAĞIZ. GÖNÜL İSTER Kİ ÇEVREMİZDEKİ HERKESDEN DE AYNI SAĞDUYULU DAVRANIŞLARI GÖRELİM LAKİN İNSANOĞLU İŞTE BİR ANDA DEĞİŞEBİLİYOR. BUDA BERABERİNDE GÜVENSİZLİĞİ GETİRİYOR.



    GELELİM MESELEMİZE.......



    HAYKOCEPKİN.BİZ ALBÜM YOLCULUĞUMUZDA KURULMUŞ BİR SİTEDİR. KENDİ SİTEM OLAN HAYKOCEPKİN.COM TAMAMİYLE BİLGİ İÇERİKLİ BİR SİTE OLDUĞUNDAN; MUHABBET, YORUM, EGLENCE, BİLGİ ALIŞVERİŞİ, BULUŞMALAR, PAYLAŞIMLAR VESAİRE GİBİSİNDE ORTAMLARI .BİZ SİTESİ KARŞILAMIŞTIR. ZAMAN İÇERİSİNDE SİTE İÇERİĞİ BÜYÜDÜKÇE MERT GÜNER YANİ SİTEYİ OLUŞTURAN KARDEŞİMİZ MADDİ DESTEK RİCA ETMİŞTİR. HATTA 'EXTRA NEYE İHTİYACIN OLURSA HABERDAR ET YETER ' DİYE DE AÇIK KAPIYLA YAKLAŞMIŞIZDIR. UZUN ZAMANDIR SİTENİN MADDİ KONULARINI BİZZAT KARŞILADIM. BUNLAR TÜM DEKONTLARI İLE İSPATLANIR DURUMDADIR. BU AYRINTIYI NEDEN BELİRTTİYORUM; ÇÜNKÜ SİTE KAPANDIĞINDAKİ YAZILAN YAZININ SONUCUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAMIŞTIR. HER CANI SIKILANIN ŞU ŞÖYLEDİR BU BÖYLEDİR DİYE ÇEMKİREMEYECEĞİNİ YAZININ BAŞINDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ.



    ZAMAN İÇERİSİNDE SİTE İÇERİSİNDE PEKÇOK KONU İLE ALAKADAR ŞİKAYET MAİLLERİ ALMAYA BAŞLADIM. ADAM KAYIRMA, SAF OLMA KAFAYA ESTİĞİ GİBİ MÜDAHALELER VESAİRELER OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ. ÜSTÜNE ÜSTLÜK SİTEDE ÇEŞİTLİ ÇEŞİTLİ BİR ÇOĞUNUN ASLA ADIMLA YANYANA DURMASINA MÜSADE ETMEYECEĞİM ANTİN KUNTİN REKLAMLAR ALINMAYA BAŞLADI. BUGÜNE KADAR ADIMIZI ARKASINDA DURMAYACAĞIMIZ BİR REKLAMLA YA DA ÜRÜNLE YANYANA KOYMADIK. ŞİMDİ KİM BENİM ADIMIN GEÇTİĞİ BİR SİTEDE BANA SORMADAN ASLA KABUL ETMEYECEĞİM ŞEYLERLE BENİ YANYANA KOYABİLİR SORARIM? CEVAP-KİMSE BU SEBEPLERDEN KELLİ SİTEYE ARTIK MADDİ DESTEĞİMİN OLMAYACAĞINI BİZZAT KENDİM BELİRTMİŞİMDİR MERT GÜNERE.



    BİZ SİTESİ DEVAM EDEBİLİR AMA BEN KABULLENMEDİĞİM KONULARLA DOLMAYA BAŞLAMIŞ BİR PLATFORMA DESTEK VERMEK DURUMUNDA DEĞİLİM. NETİCEDE ADIMIZA KURULMUŞ TONLARCA SİTE MEVCUTTUR BUNLAR HİÇBİR DESTEK ALMAKSIZIN SADECE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE OLUŞUMLARINI DEVAM ETTİRMEKTEDİR. BİZİM SİTEMİZİ DESTEKLERKENKİ YEGANE ARZUM İSE TEK VE EN BÜYÜK EN GERÇEKÇİ BİLGİLERİ BARINDIRAN, İNTERAKTİF KOLU GÜÇLÜ OLAN BİR OLUŞUM YARATILMASINA DESTEK OLMAK İDİ. NETİCEDE SİTENİN İLK OLUŞUM SEBEBİNİN, YANİ SEVGİ KISMININ ATLANDIĞINI GÖRÜYORUZ. AYRICA KAÇ TANE MÜZİSYEN, SANATÇI, ARTİST DIŞARDAN BİRİLERİNİN KURDUĞU İNTERNET SİTELERİNE MADDİ DESTEKTE BULUNMUŞ GÜLE OYNAYA, SORARIM.



    GELELİM BU OLAYLARDAN SONRAKİ MERT KARDEŞİMİZİN YAPTIĞI AJİTASYON DOLU, DUYGU YÜKLÜ HAHAHAHAHAHAH, TÜKETMEYE YÖNELİK İÇİNDE KIYMET BİLMEYEN, YALAN BARINDIRAN YAZISINA… MERT SİTENİN KURULMA SEBEBİ OLAN BANA VE ONUN ÇEVRESİNDEKİ BİRLEŞTİRİCİLİĞİNE BU YAZISIYLA HİYANET ETMİŞTİR. İYİLİK YAP DENİZE AT ÇOK DOĞRU MALESEF. YAZI SİTEDE SAAT 23:00 İTİBARİYLE KONULUP BİZİM FARKEDİP KALDIRTMAMIZ SAAT 01:20 DE GERÇEKLEŞMİŞTİR. YAZININ SİTE BAŞLIĞINDA DURAN 2 SAAT 40 DAKKANIN HER SANİYESİNİN HESABI SORULACAKTIR.



    SADECE VE SADECE BİZİM AĞZIMIZDAN ÇIKANLAR DOĞRUDUR. İNTERNET ALEMİNİN EN BÜYÜK ÇİRKİNLİĞİ DE BUDUR ZATEN. AĞZI OLANIN PARMAĞIYLA ANCAK YORUMLAYABİLDİĞİ YALAN DÜNYA… ŞİMDİ MÜSADENİZLE ALBÜMÜME YOĞUNLAŞMAM GEREKİYOR.









    HAYKO CEPKİN
    Üye
    kyakuz
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • çok üzücü, çooook!!
    Üye
    blackcherry34
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • (alıntıdır) olayı ben bilmiyordum.. ama cidden herif bayaa içerlemiş.. küsmüş zavallı yavrucak.. niye ilgilenmiyosunuz olm davutla niye alkışlamıyosunuz onu.. :)

    hayko cepkin' e kinini kusan türkücü. 'nerden bu kin' diye soracak olursanız; cevabım disko kralı. davut güloğlu, ışın karaca ve hayko cepkin'in katıldığı disko kralı' nı izleyenler bilir. o programda hayko ve ışın mükemmel bir ikili oluşturmuş ve herkesi coşturmuşlardı. nasıl coşturmasınlar, ikisinde de ses muhteşem. her neyse bu sırada okan bayülgen davut' u da sürekli bu performansa katmaya çalışıyor, yalnız davut ısrarla gitmiyordu onların yanına. gitmez tabi haklı; iki tane müthiş ses ve yetenek var abi ortada, davut onlarla nasıl aşık atsın. ama anladığım kadarıyla bu olay davut' ta hazımsılık yapmış. kendisi yeni albüm yapmıştı halbuki. 'hep beraber coşaluum bari' diye şarkısını da söylemişti. neden böyle olmuştu peki? neden tüm seyirciler hayko ve ışın' ı delice alkışlıyor, kimse onunla ilgilenmiyordu? tabi ya, tek suç hayko' nun.. bir an önce intikamını almalı, hayko' yu incitmeli herkesin önünde küçük düşürmeliydi. ve davut sonunda öyle saçma sapan sözler etti ki, herkese kalitesini göstermiş oldu. gördüklerimi abartıyor, saçma bir senaryo kuruyor da olabilirim, ama ne fark eder ki? sebep ne olursa olsun,bir insanın fiziksel özelliklerini böylesine eleştirmek, 'maymuna benziyor' filan demek nedir yahu? eleştireceksen git müziğini eleştir adamın, ama yok işte kapasite. ama hayko' yu tebrik ediyorum avukatı aracığıyla cevap verip muhattap olmadığı için.
    Üye
    sheltox
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • beyler..
    sen scream vokal nedir bilmeyebilirsin bilmek zorunda da değilsin ama kişilerin fiziksel özelliklerine laf söyleyemessin.. bu zaten senin inancına göre günah davut efendi..sen kimsin.. müzikten ne anlarsın.. iki tane nota adı biliyo musun acaba.elin silah bırakıp bi gün bi enstruman tuttu mu acaba.. ( kemençe haricinde)

    asıl üzücü şey garaj üyesi bir arkadaşın "bu da sanatçı mı?" diye yorum yapması.Kendisini haykoyu tanımamak cahilliği ile itham ediyorum.. açık konuşmak gerekirse ben de haykonun son yaptığı işlerde, son derece güzel olan şarkılarını scream vokallere boğarak o tarafa kaymasını fazla abartılı buluyorum .. ama haykonun sanatçılığından ,sağlamlığından, adamlığından kimsenin şüphesi olmasın...
    Üye
    sheltox
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • kendisine bakmadan başkaları hakkında yorum yapan kendini bilmez biri daha...sen önce git bir aynaya bak be yeni imaj diye kendi tasarladığı elbiseleri giyiyor mal(!) karı gibi göğüsü açık çok mal bir kıyafet yırtık pırtık güya karadenizli elbiselerinde karadeniz yöresini andıracakı şeyler var ama hiç yakışmamış...ayrıca sen kim oluyorsunda hayko hakkında ileri geri konuşuyorsun...
    Üye
    meTal baget
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • ey davut senin nerden cıktıgın bile belli değil
    Üye
    igzas
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • davut güloğlu'nun dikkat çekmek için yaptığı bu yorumun magazinsel boyutu olmadığı gibi sanat ve sanatçı olgusuna sığmayan saçma sözleri olması (vururum vs.) durumun ne kadar içler acısı olduğunu göstermeye yeter umarım.. belli bir yozlaşma sonucu bu adamların hak etmedikleri popüleriteye gelmeleri ve bunları kaldıramayışlarının örneğidir.. ek iş olarak müzik yapan bu tahsilatçılardan nasıl bir mantık bekliyordunuz ki.. kanuni hakkı aramak en mantıklı çözüm olmuş o yüzden hayko gereken cevabı vermiş..
    Üye
    mayfly
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Hayko önüne kemik mi attı Davutcum, yoksa seni keser diye mi korktun? Korku filmlerine konu olan maymun görmedim ama senin gibi tiplerden en az 3 tane bulunmakta her birinde… Bunların büyük bir çoğunluğu da kendi salaklıklarından filmin ilk 5 dakikasında nalları diken saf kurban rolünde; lakin onların Laz olmaması ne kadar kötü değil mi? Sende bu potansiyel varken 1 dakika bile şansın yok. Kendi korku filmini yarattın Davut şimdi sana İYİ SEYİRLER!...
    Üye
    cadıoz
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • bu davut güloğlu kendini ne sanıyor yahu, karadeniz müziğinin bile içine etmeyi başarabilen bir adam kalkıp da hayko cepkine nasıl laf atabiliyor hayret doğrusu. Ayrıca bazı akl-ı evvel arkadaşlar, Hayko Cepkin için sanatçı olmadığı kesin falan demişler. Evet yaptığı işin hiçbir sanatsal değeri olmadığı için, hiç bir birikimi olmadığı için yıllarca Moğolların tonmaisterlığını yaptı.Türkiye müzik tarihinde bir çok başarılı düzenlemeye imza attı. Ve ayrıca, bağırmak sanat değildir diyosunuz ama, brutal/scream vokal denilen bir şey duydunuz mu çok merak ediyorum. Türkiyede Bahadır Uludağlar'ın tahtını sallayacak bir ses kalitesine sahip bu anlamda.
    Üye
    alicanelagoz
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Davut Güloğlunun albümü yeni çıkmış albüm kapağını gördüm yanlışlıkla gay gibi fotoğrafları var tabi albümün tutması imkansız ne yapıcak ilk single yayınlanmış birilerine laf atıcak en kolay kime atar hayko ya attı lafını haberde oldu şimdi davut güloğlu reklamını yapmıs oldu bunun gibileri şaklaban demiş kendisi ama asıl şaklabanın kendisi olduğunu tüm türkiye zaten biliyor.
    sadece türkçemizi kirleten bu iğrenç adamın
    komürlanmiu yazilmuş anam senun kaderun sözlerini dinleyin ve bana lütfen etnik köken kıl yün muhabbetler yapmayın
    Üye
    zodiacdrumm
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Davut Güloğlu sevilir ya da sevilmez ama sonuç olarak bu ülkenin sanatçılarından olduğu için saygılı, edepli ve kişilikli olması gerekirdi. Sanatçı olarak görüyorsa kendini öncelikle saygısını korumalı, kendini bilen biri olarak görünmeliydi.

    Hayko Cepkin bir müzisyen olarak, yorumcu olarak, söz yazarı vs.. vs.. kısacası sanatçı olarak saygısını bozmadan televizyon ve dergilerle evlerimize kadar girmekte. Davut güloğlunun yadırgamaya çalıştığı adam, o görünüşü ile bizimle yaşıyor seviliyor ve takdir ediliyor. Peki Davut güloğluna ne veriliyor ? ne saygı nede sevgi. Sanatçı kişilik denildiğinde öncelikle saygısını koruyan birisi olduğunu göstermeli.

    Olmadı davut elendin (:
    Üye
    kyakuz
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • arada bi iki denyomuz hayko cepkine sanatçı değill demiş hayretle okudum canlarım sizin düşünceniz o olabilir bağırıyomuş ediyomuş diye sanatçı mı olmuyo insan? adamın tarzı o yani seni duyan bütün şarkılarında bağırıyo sanır. sen önce al albümlerinide bi dinle dur şurayı özellikle yazayım "ÖNCE ALBÜMLERİNİ SATIN AL!! DİNLE İNTERNETTEN İNDİRME" özellikle dedim sakın indirme al ve dinle diye. ondan sonra buraya gel yaz bakalım kaç şarkısında öyle bağırıyo sonrada sanatçı olup olmadığını tartışabiliriz "furkanmacit" arkadaşım
    Üye
    darkest_person
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Hayko'nun tarzını sevmem de Davut gibi bir malla da kıyas bile kabul etmeyeceğini düşünüyorum. Bi de adam sayıp kınamışlar :D Ben Hayko'nun yerinde olsam hiç sallamazdım. Kudursun kendi kendine gerizekalı.
    Üye
    Zalimus
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • bu adam kim oluyo da hayko cepkin e laf atıyo pek anlayamadım ? acaba albümlerini alıp (orjinal yani mp3 değil) 1 kere dinlemiş midir çok merak ediyorum. bir de aynaya baksa hiç fena olmaz
    Üye
    gunes2020
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • HAYkonun şarkısında dediği gibi===

    Bir olsun gönlünde
    bir olmasamda........

    burdan DAvut Malınıda kınıyorum:D
    Üye
    ozqur18
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Linki eklememişim...
    http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&Date=19.12.2008&ArticleID=913396
    Üye
    basgitarsever
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Farklılıkların rahatsızlık yaratması ,bu farklı dediği ve rahatsız olduğu şeyi imha etmeye çalışmak. bu laflar aslında sadece davut kardeşin değil, çok daha geniş bir kitlenin sözleri. asıl endişe verici tarafta bu. saçı uzun diye bıçaklananlar, küpe takıyor diye öldüresiye dövülenler...davut sadece konuşma fırsatı bulmuş, es geçmemiş. Toplumumuzun hoşgörüsü üzerine önce şu linkteki yazıyı okuyun sonra tekrar düşünün derim...
    Üye
    basgitarsever
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • Sahte kimlikli insanlar yüzünden müziği,hayko cepkini kirletmeye gerek yok brutal metal veya sream'in ne olduğunu sorsanız bilmez davut BEY,pop müziği altında saçmalayan tipler yüzünden daha fazla kitleye ulaşamadığından ama ne kdar olusa olsun yetinmesini bilen bi müzik anlayışı var hayko cepkinin, kimseye ne laf söyleme yetkisi vardır nede hakaret etme yetkisi, bu tip krakterli insanlar hayko cepkini veya bu müzik anlayışını bilmez,eminim beni anlayan toplumdaki yani rock müziğine ait olan kişiler anlar aslında yeterince kınadığımızı zannetmiyorum herkezin desteği beklenir ;)
    Üye
    jokker
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • la bunu kaale alıp ismini zikretmeye bile değmez. gündeme oturmaya çalıştı ahanda oturdu. 2 gün sonra yine söner lale.
    Üye
    aykutsaka
    Tarih
    10 Ağustos 2009 00:00
  • davut a yazık oldu. bol bol söver artık hayko konserlerde.
    Üye
    rayaz87
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • y BU DAvut denen MAL..yaptıgı müziği hiç dinlememişim...yaptıgı sözlier benim küçük kardeşim bile daha güsel yazar:D..Allahın salagı..yaptıgı müzik değil ama gerçek annamda müzikj yapan bi adama ( HAYKOOYA) laf atıyo yaazık ve komik:D laz değilmimi hepsi aynı :D:DD:
    Üye
    ozqur18
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • Zavallı davut güloğlu şuursuzca konuşmuş, (ben sana şarkıcı olamazssın demedim oğlum adam olamazssın dedim )
    Üye
    the clown
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • Tipik, yaftalama heveslisi, atgözlüklü, yurdum insanı modeli, yazık! Tastamam EDEPSİZLİK yapmış ama burada benden önce yazılmış bazı yorumlar da çok üzücü gerçekten. Kötü söz çıkan ağızları kirletir ancak, aynı tarzda karşılık vermemeli buradaki gençler kanaatimce.
    En doğru tepkiyi avukatı aracılığıyla vermiş ve vermeye de devam ediyor zaten Hayko Cepkin, bravo. Burada davut beyin çıkarması gereken okkalı bir EFENDİLİK dersi de var aslında.
    Ama görmeyi becerebilir mi kendileri emin değilim. ???!!!
    Üye
    kaşif
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • "Kedi mi köpek mi kesiyor" demiş. İşte böyle insanların laflarını dinleyenler de Rock müzik dinleyicisini hedef alıyor. Çeker vururmuş, adam resmen ölümle tehdit etmiş.
    Üye
    mesafeler
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • Bu Davut denen moron kendini ne sanıyor ya. Bu toplumda biraz farklı olanlar, azıcık alışılmışın dışına çıkanlar neden bu kadar eleştiriliyor anlamış değilim. Konuşmasını bilmeyenler gelip Hayko ya laf atıyor. Davut Güloğlu ve onun gibi düşünenlere ben kısaca maganda diyorum.
    Üye
    Darkwizard
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • ikiside farklı tarslarda müzik yapıyor .. ikisininde tars olarak farklı olması çok normal ama böyle çocukca senin oran böyle benim oram böyle tarsında hiç yakışmıyan sözler gereksiz.. sonuçta hayko çepkin çok yakışıklı olmayablir ama bence davut güloğlu çok itici biri.. ondanda bu tars sözler beklemiyor değildim yani onun gibi biri böyle bir aptallık yapması çok normal 100 mt den onun gibileri tanırım :)
    Üye
    shiningeyes
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • Siz korku filmi izlerken korkmuyormusunuz? AL işte sana en ala korku filmi:D:D
    Üye
    furkanmacit
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • Tiipik karadenizli ağızları işte.. asarım , keserim , vururum..
    Böylelerini tutar yakalar ağzını burnunu kırarsın , gider silahı çeker sırtından vurur seni.. delikanlıyım diye de gezinirler ortalarda ama ellerinden ve diilerinden silah kelimesi eksik olmaz..
    Hayko Cepkin'in müziğini beğenmem ama insanlığına ve müzisyenliğine saygım vardır..
    Davut Güloğlu'da ne oluyor? Yeni albümü mü çıkıyor nedir..
    Üye
    kwnc
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • ben davut güloğlunu dinlemiyorum ama söylediklerine katılıyorum. Ben de aynı şeyi bağıra bağıra söylüyorum herseferinde. Abi kulak diye bişey var. Bu sanatçı mı şimdi? Sanat ne zamandan beri bağırmak oldu....Kişiliğini bilmem ama sanatçı olmadığı kesin.
    Üye
    furkanmacit
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • Açıkçası Hayko'yu ben pek sevmem ancak bu böyle saygısız yorumlarda bulunulacağı anlamına gelmez. Terbiyesiz herif.O kim ki de böyle bir yorumda bulunabiliyor esas bunu anlamıyorum.
    Üye
    leventn
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • Vallla Bu devırde herkes kendıne gore haklıdır ama bır ınsanı Gorsellıgıyle yargılamak Son derece Gerıcı bır dusuncedır Ben kendısını Dınlemedım ama Benımde dıs gorunusum Braz Igrenxc oldugu ıcın dısardan gelen tepkıler dogrultusunda kendısını ıyı anlaya bılıyroum
    Üye
    BassMast
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
  • kendisi dinleyicinin saygısını, beğenisini kazanabilmiş mi ki haykoya laf atıyor. garip tabi... hayko cepkin, yeni türkü'den, aslı, koray candemir, demir demirkan, aylin aslım'a kadar pek çok değerli ve başarılı müzisyenle gerek sahnede eşlik etmek gerekse düzenlemeler yapmak gibi pek çok alanda çalışmış bilgi birikim ve deneyimi çok çok fazla bir insan. davut güloğlu bu işlerin bırakın yarısını yüzde 1'ini yapabilmiş mi? sorarlar adama elle tutulur ne yaptın şu hayatta diye.
    Üye
    zlatan1937
    Tarih
    9 Ağustos 2009 00:00
Toplam 96 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler