Queen ve Paul Rodgers’ın unutulmaz Ukrayna konseri, DVD ve 2 CD’lik kaydı “Live In Ukraine” ile evlerinize geliyor. Bu">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Queen ve Paul Rodgers “Live In Ukraine”

20 Ağustos 2009 00:00

Queen ve Paul Rodgers’ın unutulmaz Ukrayna konseri, DVD ve 2 CD’lik kaydı “Live In Ukraine” ile evlerinize geliyor. Bu özel box set’in hediyesi ise Queen + Paul Rodgers t-shirt’ü!

Müzik dünyasının iki dev ismi Queen ve Paul Rodgers’ı bir araya getiren ve 2004’ten Mayıs 2009’a kadar müzik severlere unutulmaz konserler veren Queen+Paul Rodgers’ın 350.000 kişilik Ukrayna konserini “Live In Ukraine” DVD & CD box set’i sayesinde dilediğiniz zaman izleme ve dinleme şansına sahipsiniz.

2004’ün son günlerinde Brian May ve Roger Taylor, 2005 yılından itibaren konser arenalarına geri döneceklerini ve mikrofonda da Free ve Bad Company’nin solisti Paul Rodgers’ın olacağını açıklamışlardı. May ve Taylor, bu iş birliğinin sadece Queen olarak tanımlanmayacağını “Queen+Paul Rodgers” adının verildiğini belirtmişlerdi. Efsane solistleri Freddie Mercury’nin yerine Paul Rodgers’ın geldiği gibi bir yanılsama olmasını istemediklerini de ısrarla belirtmişlerdi. Bu işbirliğinin bir diğer yeni üyesi ise Blue Öyster Cult’ın basçısı Danny Mirando olmuştu. Mirando, emekliye ayrılan John Deacon’ın yerine May ve Taylor’ın yanındaki yerini aldı. 1984’den bu yana grubun konserlerinde keyboardların başında bulunan Spike Edney ve 1990’lardan itibaren ikinci gitarist Jamie Moses’i unutmamak gerek.

Bu efsanevi kadro aralarında Hyde Park ve Live Aid gibi muhteşem performanslara imza attı. Sosyal olaylara gereken önemi veren ve etkinliklerde yer alan grup, Ukrayna’nın AIDS’e karşı savaşmasına destek olmak ve özellikle ülkenin genç nüfusuna “AIDS’in hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin!” mesajını vermek amacıyla 12 Eylül 2008’de Ukrayna Özgürlük Meydanı’nda 350.000 kişiye verdiği konser de Queen+Paul Rodgers çalışmasının doruk noktalarından biri oldu.




Televizyon yayınıyla milyonlarca kişiye ulaşan bu iki dev ismin ortak çalışmasının atmosferine siz de tanık olabilirsiniz. Queen hitlerinin birbiri ardına performe edildiği bu muhteşem konserin DVD ve CD kaydından oluşan “Live In Ukraine”, hediyesi özel Queen + Paul Rodgers t-shirt’ü ile müzik marketlerdeki yerini aldı.


Live In Ukraine

One Vision
Tie Your Mother Down
Show Must Go On
Fat Bottomed Girls
Another One Bites The Dust
Hammer To Fall
I Want It All
I Want To Break Free
Seagull
Love Of My Life
‘39
Drum Solo
I’m In Love With My Car
Say It's Not True
Shooting Star
Bad Company
Guitar Solo
Bijou
Last Horizon
Crazy Little Thing Called Love
C-lebrity
Feel Like Making Love
Bohemian Rhapsody
Cosmos Rockin'
All Right Now
We Will Rock You
We Are The Champions
God Save The Queen

Yorumlar

Taze haberler