İçdirenç ismi ile endüstriyel rock tarzını temsil eden Batuhan Belik'in solo projesi
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Yeni Single :: Krank - Ayrılsak (Endüstriyel Rock)

    21 Ağustos 2009 00:00

    2005 yılından beri İçdirenç ismi ile endüstriyel rock tarzını temsil eden Batuhan Belik'in solo projesi Krank ilk single'ı Ayrılsak ile karşınızda. Myspace sayfasından indirebileceğiniz iki şarkıdan oluşan single için Serkan Kaya yönetmenliğinde bir de klip çekildi.

    sarhosmelek.com adresinden Krank hakkında ayrıltılı bilgiyi alabilir, yakından takip edebilirsiniz.

    Yorumlar

    • 21 Ağustos 2009 Cuma | Yazan: Leviathan


      vay anasını sayın seyirciler...
      Üye
      portugese
      Tarih
      24 Eylül 2009 00:00
    • electronic işler de aslında çok farklı şekilde yapılmaya çalışıldan yapılmaya yapılan tarzlar çok çeitlindiğinden bu oluyor.. synth roc synth pop,darkwave, new wave.. industrial tanımları uzayıp gidiyor ama bu tanımlar oturmamış olsa da bi anlam da tanımlamak için gerkli çünkü electronic şeyler de sınıflandırma yapılmadığından elctronic yönden bi şeyi düşündüğünüz de kafa da bir şey oturmuyor.
      Üye
      deumleu
      Tarih
      26 Ağustos 2009 00:00
    • sarhosmelek.com da ayrıntılı açıklamalar verilmiş tarz ve grup ile alakalı, onları okumadan burdan konuşmak biraz gereksiz...
      Üye
      Buddff
      Tarih
      23 Ağustos 2009 00:00
    • bir kaynakta şoyle demiş:
      Industrial recordstan gelir adi.Throbbing gristle, Einstürzende Neubauten,Coil,Laibach,Merzbow..vs. diye gider öyle işte.. En güzelini fear factory replica`nın girişinde söylemiş zaten: `there is no love`... endüstriyel müziğin derdi kısaca bununla özetlenebilir, sevgisiz, insanların birbirinden kopuk, ben-merkezcil hayatlar sürdüğü şehir ortamında varolmaya çalışan çocukların müziği. bu durumda öfke ve isyan çok şaşırtıcı olmasa gerek...
      Üye
      sheltox
      Tarih
      22 Ağustos 2009 00:00
    • otoriteler keyiflerinden ya da önlerine koyalım da yesinler diye koymuyorlar bu isimleri, tarzın karakteristik özelliklerini göz önünde bulundurarak bir "tanım" yapıyorlar. laf salatası ve tanım farklı kavramlardır.
      Üye
      _FaLaGaR_
      Tarih
      22 Ağustos 2009 00:00
    • Bize sorgulamak düşmez... o düşmez, bu düşmez... hiçbir şey düşmez. önümüze ne koyuluyorsa afiyetle yemek düşer. "otorite"ler koymuş nasıl olsa.

      Yapılan işe saygı duymak lazım, insanlar uğraşmış yapmışlar ama tarz ismine ne bu kadar çok takılmışlar anlamadım.
      Üye
      koyunbaba
      Tarih
      21 Ağustos 2009 00:00
    • tarz isimlerini koyanlar bu işin otoriteleri, böyle bir tarz da ortaya çıkmış ve var. adamlar da bu tarzı yapıyorlarken, bize bence sorgulamak düşmez, bu bir grup ismi değil müzik tarzı ismi.
      Üye
      _FaLaGaR_
      Tarih
      21 Ağustos 2009 00:00
    • "endüstriyel rock" nedir ya? sanatın içine "endüstri" sokmak nedir? daha önce de görmüştüm endüstriyel metal tabirlerini de, kusura bakmayın ama çok abes bir tanım. daha dinlenmeden beğenilmeyen bir grup olmamak için o tanımın ordan kalkması lazım bence.. bir grup kendini bu şekilde tanıtıyorsa yazık..
      Üye
      Leviathan
      Tarih
      21 Ağustos 2009 00:00
    Toplam 8 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler