SAE Viyana’dan mezun olup Türkiye’ye dönen
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    SAE İstanbul Eğitim Seminerleri Alp Turaç ile devam ediyor.

    26 Ağustos 2009 00:00
    Sahnede: Alp Turaç
    Zaman: 3 Eylül 2009 Perşembe
    Mekan: SAE - Beyoğlu - İstanbul
    Fiyat:
    Bilet:

    1995 yılında SAE Viyana’dan mezun olup Türkiye’ye dönen Alp Turaç; Sezen Aksu, Sertab Erener, Şebnem Ferah ve Fazıl Say başta olmak üzere, şu ana kadar Türkiye ve Avrupa'da 70'in üzerinde albüm ve 800'ün üzerinde konserde ses mühendisi olarak çalıştı.

    3 Eylül 2009 Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek seminerde Alp Turaç, mixdown üzerine tecrübelerini dinletiler eşliğinde katılımcılarla paylaşacak. Ücretsiz gerçekleşecek bu seminere katılım kontenjanı sınırlı olduğundan, lütfen önceden rezervasyon yapınız. Rezervasyon için lütfen aşağıdaki bilgileri içeren bir maili [email protected] adresine gönderiniz.

    Ad-Soyad
    Adres
    Telefon
    E-mail
    Doğum Tarihi

    Yorumlar

    • SAE den ücretsiz broşür istedim ve çok geçmeden elime ulaştırdılar sağolsunlar. Ama fiyatları görünce dudaklarım uçukladı hatta yüzüme gözüme bulaştı o derece. 10 bin euro. siz yetenekli mi yoksa paralı kişiler mi arıyorsunuz? bunun cevaıbını büyük bir cesaretle verirseniz. belki mekanınıza uğrarım ama gidipte ne sorucam ne öğrenicem benim 2 yıllık kazancım o kadar para etmiyo be. 10 bin euro helal olsun valla. para yok ama yetenek var ne yapalım çürümemeye çalışcaz artık!
      Üye
      oha_sax
      Tarih
      4 Eylül 2009 00:00
    Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler