Black Metalciler Dimmu Borgir'dan ayrılık haberi geldi! Dün Mustis'in yayınladığı bildiri sonrasında bugün de Dimmu Borgir'dan gelen açıklama">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dimmu Borgir'den Ayrılık

8 Eylül 2009 00:00

Norveç'li Black Metalciler Dimmu Borgir'dan ayrılık haberi geldi! Dün Mustis'in yayınladığı bildiri sonrasında bugün de Dimmu Borgir'dan gelen açıklama ile Mustis ve Vortex'in gruptan atıldıkları kesinlik kazandı.

Mustis (gerçek adı: Øyvind Mustaparta) dün (30 Ağustos'ta) bir bildiri yayınlayarak açığa alındığını bildirmişti. Bunun nedeninin birçok şarkının kendisi tarafından yazılmasına rağmen Dimmu Borgir'ın bu şarkıları onun adına kaydettirmemiş olmasından kaynaklandığını söylemişti. Yine Mustis'in dediğine göre, "Tek tek şarkı adı vermeyeceğim ama şunu diyebilirm ki "Puritanical Euphoric Misanthropia' ve 'In Sorte Diaobli' benim parçalarım olmasaydı oldukça değişik olacaktı.

Maalesef iletişim sürecinde korkunç açıklar oluştu ve bunun bu şekilde neden olduğunu bulmakta zorlanırken, bu sorunu profesyonel ve makul bir şekilde çözmeye çalışırken kendimi duvardan duvara vurulurken buldum. Çözüme ilişkin ilişkin sorularım ve soruşturmalarım benim sonunda gruptan kovulmama neden oldu. Bununla ilgili tartışma bile yapılmadı sadece bir mesajla "hoşçakal" demişler o kadar."

ICS Vortex (Gerçek adı: Simen Hestnæs) henüz bu ayrılıkla ilgili bir açıklama yapmadı.

Dimmu Borgir'ın resmi web sitesinde ise bugün yayınlanan aşağıdaki açıklama yer aldı:

"Vortex ve Mustis ile yollarımızı ayırdığımızı sizlere duyurmak isteriz. Her neyse, gruptaki yaratıcı güç oldukça sağlam, hatta belki de şimdiye dek olduğundan çok daha sağlam.

Daha önce de söylendiği gibi, biz bir sonraki albümümüz üzerinde çalışıyoruz ve Dimmu Borgir'da yeni bir çağa başlamaya hazırız."


http://www.myspace.com/icsvortex
http://www.myspace.com/mustiiis
http://www.myspace.com/dimmuborgir

Yorumlar

  • Vortex'le Mustis'in gitmesi bakalım neler götürecek...
    Üye
    Ravenstorm
    Tarih
    10 Eylül 2009 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler