Jazzanova Zaman: 1 Ekim 2009 Perşembe - 21:30 Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Garanti Caz Yeşili konserleri Babylon'da yeni sezona Türkiye'de">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jazzanova @ Babylon - Taksim - İstanbul

25 Eylül 2009 00:00
Sahnede: Jazzanova
Zaman: 1 Ekim 2009 Perşembe - 21:30
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul

Garanti Caz Yeşili konserleri Babylon'da yeni sezona Türkiye'de gerçekleştirecekleri ilk canlı performanslarıyla ağırlayacağı Jazzanova ile başlıyor. Berlin kökenli altı DJ'in oluşturduğu topluluk, nu-jazz, chillout, latin-jazz ve jazz-house'u harmanlayarak müzikseverlere farklı bir deneyim yaşatıyor. Dans müziği tutkunlarının ve önemli DJ'lerin çalışmalarını dünya çapında yıllardır merakla takip ettiği grup, aynı zamanda Masters At Work, Fat Freddys Drop, 4Hero gibi isimler için yaptığı remix'lerle de ünlendi.

Jazzanova yeni ve sofistike bir dans müziğinin farklı formlarını ortaya koymak için bir araya gelen ve tamamen farklı stildeki DJ'lerin bir araya gelmesiyle kuruldu. 1995 yılında İngiltere müzik piyasasının önde gelen isimlerinden Gilles Peterson'ın yol göstericiliğiyle müzik dünyasına adım atan Jazzanova, Peterson'ın 1997 yılında BBC'deki programında 'Fedime's Flight' parçasını çalmasıyla bir anda ünlendi. Bu çalışmalarının ardından topluluk, yıllar boyunca yaptıkları remix ve prodüksiyon çalışmalarıyla hem eleştirmenlerinin hem de müzik severlerin kalbini kazanarak dünyaca ünlü kulüplerde sahne aldı. Geçtiğimiz yıl ikinci albümleri olan Off All The Things'i yayınlayan Jazzanova, müthiş sahne performanslarını ilk kez canlı olarak İstanbul'da sergilemeye hazırlanıyor.

Yorumlar

Taze haberler