Nathalie Clein Zaman: 29 Eylül 2009 Salı - 20:00 Mekan: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul Fiyat: tam 10 TL indirimli 5 TL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nathalie Clein @ Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul

25 Eylül 2009 00:00
Sahnede: Nathalie Clein
Zaman: 29 Eylül 2009 Salı - 20:00
Mekan: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul
Fiyat: tam 10 TL
indirimli 5 TL

Kendi kuşağının önde gelen viyolonsel sanatçıları arasında yer alan Nathalie Clein, Akbank Sanat'ın yeni sezon açılış konseri için Türkiye'de! Ona, Kraliyet Filarmoni Orkestrası, İngiliz Oda Orkestrası, Londra Konser Orkestrası gibi topluluklarda solistlik yapmış olan ve Nyman'ın piyano konçertosu yorumu ile 'Gramophone' ödülünü alan dünyaca ünlü piyanist John Lenehan eşlik edecek.

Viyana'da Heinrich Schniff ile viyolonsel eğitimini sürdürdüğü dönemde Kraliyet Müzik Koleji tarafından verilen Kraliçe Elizabeth Ana Kraliçe Bursu'nu alan Nathalie Clein,1994 yılında BBC tarafından 'Yılın Genç Müzisyeni' seçildi. Bu başarı sonrasında uluslararası kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan sanatçı, aynı yıl Eurovision Genç Müzisyenler Yarışması'nı kazanan ilk Britanyalı oldu. 'Classical Brit' ödüllerinde 2005 yılının 'Genç Britanyalı İcracısı' seçilen Clein, aralarında Londra Senfoni, Kraliyet Senfoni ve Liverpool Filarmoni'nin yer aldığı birçok seçkin İngiliz topluluk ile sahne aldı.

Yorumlar

Taze haberler