Bora Uzer Zaman: 3 Ekim 2009 Cumartesi - 23:00 Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Bilet: biletix.com (http://www.biletix.com/event.htm?id=KBAM1) Yıl">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bora Uzer @ Babylon - Taksim - İstanbul

28 Eylül 2009 00:00
Sahnede: Bora Uzer
Zaman: 3 Ekim 2009 Cumartesi - 23:00
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul
Bilet: biletix.com

Yıl boyunca İstanbul ve Babylon Alaçatıda peşpeşe sergilediği performansları ile hayranlarının sayısını hızla artıran Bora, Babylon sahnesini yeniden ele geçiriyor. Soul, pop, R&B ve caz çizgileri taşıyan ve Doublemoon etiketi ile yayınlanan B1 adlı albümü ve çıkış şarkısı Aramızda 1 Gerginlik mi Var? ile müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda boy gösteren Bora, Kangroove ve Panic Attack projeleriyle tanındı. Dans müziğinin güçlü isimlerinden Ultra Nate ile çalıştıktan sonra Londra, Hamburg ve İstanbul arasında solo çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca Beverly Knight, Jocelyn Brown, Estelle ve Roy Ayers gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştı.

Yorumlar

  • Gidebilmek vardı.
    Ahh ahh..
    Üye
    ikinokta
    Tarih
    4 Ekim 2009 00:00
  • muhteşem bir sahne performansına sahip, her şarkısının yeri ayrı, hepsinin kendi içinde anlattığı bir hikaye var ve hepsi müzikal açıdan çok başarılı şarkılar. cumartesi günü, o eşi benzeri olmayan sesiyle kulaklarımızın pasını tekrar sileceği için çok mutluyum!
    Üye
    mrg
    Tarih
    28 Eylül 2009 00:00
  • Sahnesi iyi ama şarkıları çok çok kötü. Her hafta Babylon'a giden yolumuzu ulan yine mi Bora Uzer varmış diye değiştirticek anlaşılan.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    28 Eylül 2009 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler