Kubilay Kan Zaman: 22 Ekim 2009 Perşembe - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 20,00 TL Belirtilen saat kapı açılış">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kubilay Kan ve Orkestrası @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

26 Eylül 2009 00:00
Sahnede: Kubilay Kan
Zaman: 22 Ekim 2009 Perşembe - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20,00 TL

Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Bilet: Biletix
Jolly Joker Balans

İstanbul doğumlu sanatçı müzik hayatı boyunca birçok ülke de eğitim almıştır. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tam zamanlı müzik bölümüne girdi. 1995 yılında nefesli sazlar lisans bölümünü başarıyla bitirdi. 1998 yılında Fransız hükümetinin vermiş olduğu bursla Strasbourg' ta Fransız müzisyenler ile çalışmalar yaparak bir de konser albümü çıkaran Kubilay Kan, ülkesini şarkıcı-piyanist-besteci-aranjör olarak Fransa'da başarı ile temsil etti.
Öğrenimine yurt dışında devam etmeye karar veren Kan, 1999 yılında kendi besteleriyle katıldığı Berklee College of Music okulunun Paris'te açmış olduğu dinletide, özel European Scholarship For International Students bursunu alarak Amerikadaki Berklee College Of Music okuluna girmeye hak kazandı.

1998 yılından bu yana da Türkiyenin önemli dans eğitmenlerinden Arif Alaşan ile Latin dansları ve sahne koreografisi çalışmalarına devam eden sanatçı,2002 yılında Türkiyeye geri dönmüş, farklı konseptlerdeki orkestralarıyla birlikte geniş ve çeşitli müzik türlerinden oluşan repertuarıyla Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dillerinde yabancı / Türkçe pop, müzikal, jazz, latin, salsa ve cha cha tarzlarında parçaları vokal, enstrümantal ve dans showlarıyla birleştirerek, farklı formatlarda programlar sunmaya başlamıştır.

Müzikal birikimini, ''şarkıcı'', 'piyanist', 'besteci', 'trompetist', 'aranjör' ve 'dansçı' kimlikleriyle izleyicilerine aktaran Kubilay Kan, 22 Ekim Perşembe akşamı Jolly Joker Balans sahnesinde çok kimlikli bir performans sergileyecek.

Yorumlar

Taze haberler