Hakan Kurşun Türkiye müzik endüstrisinde rekabet gücü Zaman: 2 Ekim 2009 Cuma Mekan: SAE - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: Ücretsiz 2 Ekim 2009">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Seminer @ SAE - Beyoğlu - İstanbul

28 Eylül 2009 00:00
Sahnede: Hakan Kurşun
Türkiye müzik endüstrisinde rekabet gücü
Zaman: 2 Ekim 2009 Cuma
Mekan: SAE - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz

2 Ekim 2009 Cuma günü 18.00-20.30 saatleri arasında SAE İstanbul’da, Hakan Kurşun’un konuşmacı olarak yer alacağı bir seminer düzenlenecektir. Seminerin konusu "Türkiye müzik endüstrisinde rekabet gücü" olacaktır.

1988’de SAE Viyana’ya giderek Audio Engineering eğitimi alan Hakan Kurşun , eğitiminin ardından Varşova’ya taşınıp, Polonya’nın ileri gelen sanatçılarıyla çalışmıştır. Türkiye’de de birçok önemli sanatçının albüm yapımcılığını üstlenen Hakan Kurşun 'un Kaos ve Kütle isimli iki adet kişisel yayını bulunmaktadır. Middlesex Üniversitesi Kayıt Sanatları lisans derecesi alan Hakan Kurşun, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde ders vermektedir. Hakan Kurşun SAE İstanbul kurucu temsilcisidir.


Seminerdeki konu sıralaması şu şekildedir;
1- Giriş
2- Meslek birlikleri
3- Dağıtım ve satış sistemleri
4- Telif hakları
5- Soru / cevap

Ücretsiz gerçekleşecek bu seminere katılım kontenjanı sınırlı olduğundan, lütfen önceden rezervasyon yapınız. Rezervasyon için lütfen aşağıdaki bilgileri içeren bir maili [email protected] adresine gönderiniz.

-Ad-Soyad
-Adres
-Telefon
-E-mail
-Doğum Tarihi

Yorumlar

Taze haberler