Sexen'in iki yıllık süreç sonunda tamamlanan “Censored Inc.“ isimli albümü,
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Sexen - Censored Inc.

28 Eylül 2009 00:00

Dünya metal müzik ailesine yeni katılan Sexen'in iki yıllık süreç sonunda tamamlanan

“Censored Inc.“ isimli albümü, Soulfulworks Records ve EMI işbirliği ile 12 Eylül 2009 tarihinden itibaren tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.

Daha önce birçok albüm kaydı ve konser performansında yer almış olan Salih Süleymanoğlu, Kemal Atayeter, Evren Tolgay, Cemal Atayeter ve Eren Gürsoy’dan oluşan SEXEN, bestelerini, sözlerini ve düzenlemelerini üstlendikleri 12 şarkıdan oluşan bu çalışmada ayrıca Emir Ersoy ve Volkan Gümüşlü gibi değerli müzisyenlerle de çalışma imkanı buldu.

“Censored Inc.”, devlet-toplum-birey ekseninde Türkiye'nin sosyal yakın tarihine yönelik konuları eklektik bakış açılarıyla ele almıştır.

Hoyrat bir neslin temellerinin atıldığı tarih olarak görülen 12 Eylül'ü, amaç ve yöntem tartışmalarından sıyrılarak değerlendiren grup, bizleri bir darbe sonucunda 29 senede oluşan genel toplum yapısını ve bu yapının gençlik üzerinde oluşturduğu baskıları fark etmeye çağırıyor.

Albüm; bünyesinde birçok metal alt türevini barındıran, sert, teknik ve melodik müzikal yapısına ek olarak, politik açılımlara dair ironik söylemleriyle de ön plana çıkan, dinleyicilere sunulmuş gürültülü bir çalışma özelliği taşımaktadır.

“Censored Inc.” de popüler müzik tarzındaki şarkılarda karşımıza çıkan rahat algılanabilir trafik mantığı, yine Türkiye'de ilk kez denenen vokal aranjmanı ile desteklenmektedir.

Albümün prodüktörlüğünü Alt Birim'den Salih Süleymanoğlu ve Soulfulworks Records'dan Cüneyt Akgün üstlenirken, miks ve mastering çalışmalarını da Emir Ersoy gerçekleştirdi.

CENSORED INC.
1. A.D. September 12th
2. Political Masquerade
3. Permitted Boots
4. Forbidden Zone
5. Stolen Chastity
6. Demanded Success
7. Asymmetrical Origin
8. Conventional Beliefs
9. Chauvinistic Herds
10. Sexual Disharmony
11. Theatrical Dependency
12. Skeptical Reflections

Albümle ilgili ayrıntı bilgilere aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.
www.censoredinc.com

Yorumlar

Taze haberler