Sean Paul enerjisinden hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor. ‘Temperature’, ‘Get Busy’, ‘Baby Boy’, ‘We Be Burnin’’ ve ‘Gimme The Light’">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Sean Paul - Imperial Blaze

28 Eylül 2009 00:00
Sean Paul enerjisinden hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor.

‘Temperature’, ‘Get Busy’, ‘Baby Boy’, ‘We Be Burnin’’ ve ‘Gimme The Light’ hitlerinin sahibi Sean Paul, yeni hit adayı şarkılarının yer aldığı albümü “Imperial Blaze” ile kaldığı yerden partiye devam ediyor.

Üç bir numara single ve beş Top Ten hitiyle dünya çapında 10 milyonu aşan bir satışın sahibi olan Sean Paul, Amerika liste tarihinin en başarılı Jamaikalı sanatçısı konumunda.

Önceki albümlerinde olduğu gibi “Imperial Blaze”de de temponun hiç düşmediğini aksine daha da arttığını belirten Sean Paul, albümünde karşı konulamaz melodilerin olduğunu belirtiyor.

Hızlı akan sözlerle Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. bütünleşen ve dans etme isteği uyandıran melodilerden kurulu albüm için şarkıcı, geçmişte olduğu gibi yine Jameikalı genç prodüktörlerle çalıştı. Sean Paul aynı zamanda bu albümde kendi açısından bir ilke imza attı ve ‘I Know You Like It’ şarkısının bütün kayıt aşamalarını kendisi gerçekleştirdi. Albümdeki 19 parçanın yarısına yakını son yıllarda dans müzik sahnesini ele geçiren Big Ship/Di Genius Records’tan 19 yaşındaki Stephen ‘Di Genius’ McGregor tarafından hazırlandı.

Albümünde yine parti şarkılarının olduğunu ancak farklı temalar işlendiğini, sürekli aynı şeylerden bahsetmediğini belirtiyor Sean Paul ve ekliyor; “İlişkiler ve hayatımızda olup bitenler hakkında konuşuyorum.”

Geçmişte birçok isimle şarkı kaydeden şarkıcı, ana odak noktasının kendi sound’u ve müzikseverlere ulaşanın başkasının değil kendi albümü olduğunu söylüyor. Şu sıralar kariyerine geçmişe oranla daha da çok yoğunlaşan Sean Paul, Bob Marley, Shabba Ranks ve Super Cat gibi isimleri örnek göstererek bu isimlerin kariyerleri boyunca başardıkları olaylara baktığını ve elinden geleni yapacağını belirtiyor.

Müziğin her şeyi ifade edebildiğini ve bu yüzden de sanatın bu dalını sevdiğini vurgulayan Sean Paul, albümünden ilk olarak ‘So Fine’ single’ını yayımladı.

Yorumlar

Taze haberler