Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Scarlett Johansson Ve Pete Yorn Break Up

28 Eylül 2009 00:00
Farklı dünyaların iki yıldızı bu albümde bir araya geliyor!

Biri müzik dünyasının yetenekli şarkı sözü yazarı ve bestecisi Pete Yorn, diğeri de Hollywood’un en güzel ve yetenekli kadınları arasında ilk sıralarda yer alan Scarlett Johansson... Bu ikili bir araya gelerek “Break Up” albümünü kaydetti ve şimdi bu albüm müzik marketlerde sizleri bekliyor.

Sekizi Pete Yorn bestesi olmak üzere dokuz şarkı içeren “Break Up”ın ana fikri Pete Yorn’un üçüncü stüdyo albümü “Nightcrawler”ın turnesine çıkış döneminde yaşadığı uykusuz gecelerin sonunda uykuya daldığı, ancak kısa bir sürede uyandığı bir gece gördüğü rüyayla ortaya çıkmış. “Yatakta oturdum ve her şey aklımdaydı, bütün bir şekilde. Birden Brigitte Bardot ve Serge Gainsbourg stilinde bir albüm kaydetmem gerektiğini hissettim. O tarzda bir sound’unun olması gerekmiyordu; ama erkek-kadın konseptinde bir şey olmalıydı. Ardından da kendi kendime ‘Bugünün Brigitte Bardot’su kim?’ diye sordum ve yanıt da ‘Scarlett Johansson’dı” diyor Pete Yorn, “Break Up”ın çıkışıyla ilgili olarak.

Konsepti netleştirdikten sonra Scarlett Johansson’a projesini anlatan Yorn, Johansson’ın olumlu yanıtıyla gördüğü rüyayı gerçeğe dönüştürdü. Pete Yorn’ın müzikal kişiliğini sevdiğini söyleyen Scarlett Johansson, Yorn’ın teklifinin ilginç bir macera olduğunu belirtiyor.

İki kişinin ilişkilerini düetlerle seslendirdiği “Break Up”, samimi tavrıyla da dinleyiciyi yakalıyor.

Yorumlar

Taze haberler