Telvin Zaman: 9 Ekim 2009 Cuma - 22:00 Mekan: Resimli - Heykel - Bursa Fiyat: Tek Fiyat : 20 TL Bilet: Biletix - Resimli Bar Telvin Trio Erkan Oğur">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Telvin - Erkan Oğur @ Resimli - Heykel - Bursa

30 Eylül 2009 00:00
Sahnede: Telvin
Zaman: 9 Ekim 2009 Cuma - 22:00
Mekan: Resimli - Heykel - Bursa
Fiyat: Tek Fiyat : 20 TL
Bilet: Biletix - Resimli Bar

Telvin Trio Erkan Oğur (gitarlar ve kopuz), İlkin Deniz (bas) ve Turgut Alp Bekoğlu'dan (davul) oluşan ve fusion müzik yapan müzik topluluğu.

telvin kelime anlamı olarak halden hale geçmektir.renk olarak yeşil ve kırmızının ilginç bir kaynaşmasından oluşur.müziklerinde halden hale geçmeyi amaçlamışlardır. Çalışmalarına 1995 yılında başlayıp Türkiye'de ve yurtdışında verdiği birçok konserden sonra 2006 yılında Kalan müzik etiketiyle Telvin isimli 2 cd'lik bir albüm çıkarmışlardır.Bir cd de stüdyo kayıtları diğer cd de konser kayıtları vardır.İlk çıkan albümün kapağının iç kısmında Bir kereye mahsus yazması dinleyicilerde büyük bir korku uyandırmakdadır.Bu korkunun sebebi grubun bir daha albüm çıkarmayacağı yorumudur.

Yorumlar

  • bu kadar yüklenecek bişey yok bence dostum. tamam yanlış yorumlanmış olabilir ama çok büyütmüşsün. bana öyle geldi.
    Üye
    garabagera
    Tarih
    10 Ekim 2009 00:00
  • Bu haberi yazan kişinin Telvin'i ne kadar yakından tanıdığı kuşkulu ki albüm kapağının iç kısmındaki "Bir kereye mahsustur" sözünü böyle abuk bir şekilde yorumlayabilmiştir. Erkan Oğur'un stüdyo albümü yapmaktan hoşlanmayıp, albümü çoğunlukla konserlerden derleyip ya da stüdyoda "O anda" ortaya çıkan müziği hiçbir tekrar yapmadan, üzerinde oynamadan o şekilde kayıt etme isteğinden ötürü o şekilde yazılmıştır.(Bkz. Saksıdaki Kedi parçası stüdyodaki bir kediye yazılmıştır, o anda..)

    Acaba bu yorumu yazan şahıs o albümdeki kaç tane parçayı öncelikle algılamış, akabinde anlamaya çalışmış ve nihayet özümseyebilmiş çok merak ediyorum gerçekten.

    Şu siteye adam akıllı haber yazacak, adam akıllı bir şekilde yazı yazacak (Önüne gelen herkesin yazdıkları yazıya "Makale" demesi de ayrı bir komedi.) insan ne zaman gelecek?
    Üye
    Brouwer_tr
    Tarih
    9 Ekim 2009 00:00
  • babalar.....
    Üye
    sheltox
    Tarih
    5 Ekim 2009 00:00
  • işin sonu
    Üye
    maske_75
    Tarih
    4 Ekim 2009 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler