Would, Rooster, Down In A Hole,
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Alice In Chains - Black Gives Way To Blue

1 Ekim 2009 00:00

Grunge müziğin yapı taşlarından, Would, Rooster, Down In A Hole, No Excuses ve Stay Away hitlerinin yaratıcıları Alice In Chains, yeni solistleri William DuVall ile 14 yılın ardından ilk albümleri "Black Gives Way To Blue"yu kaydetti.

90'lı yıllarda Nirvana, Pearl Jam ve Soundgarden ile grunge’ın en büyük dört isminden biri olan Alice In Chains, kariyerleri boyunca 12 Top Ten single ve 2’si ("Jar Of Flies" ve "Alice In Chains") Billboard Albüm Listesi’nde bir numara olan toplam 3 stüdyo albüm yayımladılar.

Grunge’ın simgelerinden olan vokalistleri Layne Staley’nin 2002’deki ölümünün ardından mikrofonu Comes with the Fall’un solisti Williams DuVall’a emanet eden Alice In Chains üyeleri, yeni albümleri "Black Gives Way To Blue" ile yeni bir dönemin başlangıcını yapıyor.

14 milyonu Amerika’da olmak üzere dünya çapında 17 milyonluk albüm satışına sahip olan Alice In Chains, yeni albümlerini Foo Fighters, Rush ve Stone Sour ile de çalışmış olan prodüktör Nick Raskulinecz ile kaydetti.

Albümden ilk olarak grubun internet sitesinde sınırlı sayıda download’a açılan "A Looking In View" yayımlandı. Klibi de internet sitesi üzerinden ilk kez yayımlanan şarkının ardından "Check My Brain" Ağustos ayında radyolara dağıtıldı. Billboard Hot Mainstream Rock Tracks ve Billboard Rock Songs listelerinde bir numara olan şarkının klibi de geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Yorumlar

Taze haberler