Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Deadmau5 - For Lack Of A Better Name

8 Ekim 2009 00:00

Deadmau5, yeni albümü ”For Lack Of A Better Name” ile geliyor, peki siz durmaksızın dans etmeye hazır mısınız?

Asıl ismi Joel Zimmerman olan Kanadalı progressive house ve electro house DJ/prodüktörü Deadmau5, yeni albümü ”For Lack Of A Better Name” ile bitmek bilmeyen enerjisini dans pistlerine aktarıyor. ’Arguru’, ’Not Exactly’, ’I Remember’ gibi hitlerin sahibi olan Deadmau5, ’I Remember’ single’ı ile İngiltere’de 120,000 kopya sattı. Elektronik müziğin en çok talep gören DJ’lerinden olan Deadmau5, kendi kategorisinde yaratıcılığıyla da ön plana çıkıyor. Armin Van Buuren ve Tiesto tarafından 2007 yılının prodüktörü ilan edilen Deadmau5, DJ Magazine’nin en iyi DJ’ler anketinde 2008 yılında 11. sıraya yerleşerek anket tarihinin en büyük girişini gerçekleştirdi.

Juno ve Beatport Müzik Ödülleri’nin sahibi olan Deadmau5’ın en büyük başarılarından biri de Morgan Page’in Lissie featuring’i ’The Longest Road’ şarkısına yaptığı remiks ile Grammy’ye aday olmasıdır.

”Random Album Title” albümünün ardından gelen ”For Lack Of A Better Name”de Deadmau5’ın son hit single’ı Pendulum’dan Rob Swire featuring’i ’Ghosts N’Stuff’ı da dinleyebilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler