Mike Nielson Zaman: 20 Kasım 2009 Cuma - 18:30 Mekan: SAE - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: Ücretsiz Yeni Zelanda’lı müzik prodüktörü, mix">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mike Nielson @ Ücretsiz seminer - SAE - Beyoğlu - İstanbul

6 Kasım 2009 00:00
Sahnede: Mike Nielson
Zaman: 20 Kasım 2009 Cuma - 18:30
Mekan: SAE - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz

Yeni Zelanda’lı müzik prodüktörü, mix mühendisi ve programcı Mike Nielsen, İngiltere’ye yerleştikten sonra, dünya turnelerinde ve festivallerde, canlı müzik mühendisi olarak görev aldı. Bir süre Londra Strongroom Studios’da kayıt ve mix mühendisliği eğitimi gördükten sonra, burada yapımcı, programcı ve yazar olarak kariyerine devam etti.

Jamiroquai’in ‘Emergency on Planet Earth’ ve ‘Return of the Space Cowboy’ albümleri başta olmak üzere birçok önemli albümün yapımcılığını üstlendi. Elektronik müziğin öncülerinden Underworld’un 5 ayrı albümünün mix çalışmalarının yanı sıra, Kal, Natacha Atlas gibi sanatçılarla programcı ve yapımcı olarak çalıştı.

Mike Nielsen, aynı zamanda, albüm ve soundtrack çalışmalarıyla, ödüllü bir 5.1 surround mix mühendisidir.

Seminer ücretsizdir ve İngilizce olacaktır. Seminere katılmak için [email protected] adresine aşağıdaki bilgileri içeren bir mail gönderip rezervasyon yaptırabilirsiniz.

-Ad-Soyad
-Adres
-Telefon
-E-mail
-Doğum Tarihi

Yorumlar

  • ben 3 seminere gittim, rezervasyonda hiç sorun yaşamamıştım bugüne kadar, sizinki talihsiz bir durum olmuş.yoksa işlerine değer veren insanlar hepsi
    Üye
    carlmartin
    Tarih
    18 Kasım 2009 00:00
  • Biraz evvel benzer bazı sebeplerden dolayı ben de SAE mail listesinden ismimi sildirdim. Umarım zaman içerisinde daha olumlu gelişmeler olacaktır. Saygılar
    Üye
    GNY
    Tarih
    16 Kasım 2009 00:00
  • Bundan önceki tarihlerde yapılan seminerlerde, tüm rezervasyon maillerine olumlu ya da olumsuz bir cevap gönderilmiştir. Ancak herhangi bir nedenle size mail ulaşmadıysa özür dileriz. Mike Nielsen semineri için de henüz onay maili alamadığınızdan dolayı üzgünüz fakat seminere talep oldukça fazla olduğundan herkesi aynı gün davet edemedik. Bunun için de, ikinci bir seminer daha düzenliyoruz. Kimseye red cevabı vermemek için daha önceki seminerleri de genelde ikişer defa yaptık. Bu ücretsiz seminerler için gerçekten emek harcıyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne kadar yüzlerce kişi seminerlere katıldı ve aldığımız her teşekkür bizim için çok değerliydi. Bu çabanın karşılığında yorumunuz bizim için üzücü oldu. Mike Nielsen semineri için gönderdiğiniz mail bize ulaştı ancak ilk grup için rezervasyonunuzu onaylayamıyoruz. Sizi, aynı konu ve katılımcı ile yapılacak ikinci seminere bekleriz. Seminerin gün ve tarihi belli olduğunda size haber verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Üye
    SAE Istanbul
    Tarih
    16 Kasım 2009 00:00
  • 2 dir rezervasyon maili göndermeme rağmen kayıt yapılmadı üstelik geri dönüş maili bile atılmadı. şimdi erkenden mail attım ama 2 gündür hala ses yok. oraya buraya reklam vermekle olmuyo önce insanlara değer verecekler..
    Üye
    blackHeart
    Tarih
    9 Kasım 2009 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler