Kavela Zaman: 19 Kasım 2009 Perşembe - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: 20 TL - 15 TL Türkiye'nin genç nesil müzisyenlerinden oluşan">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kavela "Guest & Friends" @ Ghetto - Taksim - İstanbul

9 Kasım 2009 00:00
Sahnede: Kavela
Zaman: 19 Kasım 2009 Perşembe - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 TL - 15 TL

Türkiye'nin genç nesil müzisyenlerinden oluşan Kavela; 80'lerden bu güne sevilen şarkıların başarılı yorumlarıyla adından sıkça söz ettirdi. 2009 yılının ilk yarısında kurulan grup, gitarist Bilal Karaman önderliğinde başladığı çalışmalara Istanbul'un gözde gece kulüplerinde devam ediyor. Grubun solisti Gaye Biçer birçok ünlü isme back vokal yapıyor ve ilerleyen yıllarda adından çokça söz ettireceğe benziyor. Saksafon ve Flütte ise ünlü grup ve şarkıcılarla birçok ülkede konserler veren genç müzisyenlerden Serdar Barçın var. Klavyelerde Gökhan 'Spak' Sürer, basta Umut Arabacı ve davulda Polonyalı Monika Bulanda grubun diğer genç yetenekleri.
Kavela Ghetto sahnesine büyük bir ekiple ve sürpriz konuklarla çıkacak. Soul-Funk-Disko Pop türlerinden oluşan repertuvarları umarız nasıl bir gece geçireceğiniz hakkında fikir verebilir; George Benson 'Give Me The Night', Beyonce 'Survivor', Jill Scott 'Golden', Stevie Wonder 'I Wish', Duffy 'Mercy'.

Yorumlar

  • gaye biçer izlenir! çok güzel sesi var iyi de kullanıyo!
    Üye
    deco
    Tarih
    16 Kasım 2009 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler