I'm Yours" single'ıyla Billboard Hot 100 listesinde 70 hafta kalarak Guiness Rekorlar Kitabı’na giren Jason Mraz, canlı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Jason Mraz - Jason Mraz’s Beautiful Mess - Live On Earth

11 Kasım 2009 00:00

"I'm Yours" single'ıyla Billboard Hot 100 listesinde 70 hafta kalarak Guiness Rekorlar Kitabı’na giren Jason Mraz, canlı performans kaydı "Jason Mraz’s Beautiful Mess-Live On Earth" CD/DVD’sini yayımlıyor.

Üçüncü albümü "We Sing. We Dance. We Steal Things" ile çıkış yapan Jason Mraz, albümünün yayımlanmasının ardından çıktığı ve büyük başarı yakaladığı ‘Gratitude Café Tour’ ile milyonlarca dinleyiciye ulaşıyor.

Albümünde yer alan "I’m Yours" parçasıyla kariyerinin ilk bir numarasını elde eden Mraz, Grammy başta olmak üzere birçok ödüle aday gösterildi. 2009 yılının en başarılı çıkışlarından birini gerçekleştiren şarkıcı, büyük ilgi gören turnesinin Chicago Charter One Pavilion konserini DVD ve CD olarak kaydetti.

‘I’m Yours’, ‘Remedy’, ‘Make It Mine’ ve ‘Lucky’ gibi hitlerinin yanı sıra albümlerinde yer alan şarkılarının canlı performanslarının olduğu CD/DVD ile Jason Mraz, evinize konser keyfi yaşatmaya geliyor.

Yorumlar

Taze haberler