Gorillaz Soundsystem Zaman: 12 Aralık 2009 Cumartesi Mekan: 312 ARENA Performance Hall Kızılırmak sokak no:14 Ankara, Turkey Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gorillaz Soundsystem @ 312 Arena Performance Hall - Ankara

18 Kasım 2009 00:00
Sahnede: Gorillaz Soundsystem
Zaman: 12 Aralık 2009 Cumartesi
Mekan:
312 ARENA Performance Hall
Kızılırmak sokak no:14
Ankara, Turkey
Bilet: biletix.com
--
GORILLAZ 12 Aralık Cumartesi günü 312 Arena’da!!!

GORİLLAZ SOUND SYSTEM, Gorillaz hayranları için yapılmış bir görsel ve işitsel şovdur. Programın tamamı Gorillaz'ın ekibi tarafından hazırlanmış olup, grubun Dünya çapında gerçekleştirdiği tek turne konseptidir.

GORILLAZ’ın yaratıcıları tarafından hazırlanan şovun içeriğinde, Dj 75 dakika boyunca canlı olarak GORILLAZ’ın sevilen ve beğenilen parçalarının yeni remixlerini ve diğer büyük dans klasiklerini sizlere dinletirken Serato’da görüntüler canlanır. Müzik setinin ritim ve tınılarına göre bu görsellerde senkronize olarak şekillenirler. Tabii ki de bu görüntüler GORILLAZ’ın beğendiğiniz karakterleri ve muhteşem Jamie Hewlett görsellerinden oluşurlar. Pauly davulların başında iken Remi; GORILLAZ’ın perküsyonisti, değişik perküsyon aletleriyle bu DJ performansına başka bir katman ekler. GORILLAZ’ın resmi VJ’i Roland, görsel senkronizasyonu DJ Kofi ile birlikte kontrol eder.

B2C Ajans organizasyonu ile 11 Aralıkta kapılarını açacak olan 312 ARENA, resmi açılışından hemen sonra 12 Aralık tarihinde dünyaca ünlü “GORILLAZ SOUND SYSTEM” grubunu ağırlayacak.

312 ARENA’da “GORILLAZ SOUND SYSTEM” konserini izlemek için biletler tükenmeden yerinizi alın!

Yorumlar

  • fifa bilmemkaç'ın müziklerinde vardı bi gorillaz şarkısı.. pek severdim :)
    Üye
    hope_lives
    Tarih
    22 Kasım 2009 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler