Gece Yolcuları Zaman: 27 Kasım 2009 Cuma - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 20,00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gece Yolcuları @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

18 Kasım 2009 00:00
Sahnede: Gece Yolcuları
Zaman: 27 Kasım 2009 Cuma - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20,00 TL
Bilet: biletix.com

Etkinlik günü Jolly Joker Balans gişeleri

1993 yılında kurulan Gece Yolcuları; popüler müzik severlerin gözde gruplarından biri. Tarzlarını Melodik Pop-Rock olarak betimleyen grup, ilk albümlerine kadar birçok konser verip kendilerini geliştirerek bugünkü başarısını yakalamıştır.

2004 yılında grupla aynı ismi taşıyan ilk albümleri Gece Yolcuları' nı yayımlayan grup bu albümle çok yüksek bir başarıya imza atmış ve hedeflerini yakalama ve ilerletme konusunda öngörülerini haklı çıkarmıştır.

Topladıkları beğeni ve müzik yapma aşkı, grubu ikinci albüm Gece Yolcuları 2' nin hazırlığına yöneltmiş, Mart 2006'da albüm müzik marketlerdeki yerini almıştır. Bu albümde Nerdesin ve Hüzün gibi kendi şarkılarıyla dikkat çeken grup Seninle bir dakika coverı ile de konuşulmaya devam etmiştir.

2008 yılında üçüncü albümleri Kalbin Kadar Yakın'ı çıkaran grup, Değer mi diyerek müzik listelerinin zirvesine çıkmayı yine başarmış ve ardından İhtimal, Yıldızlardayım ve Dur Gitme videolarını yayınlamıştır.

Gece Yolcuları, bu müzikal serüven boyunca, kendi hazırladıkları tv programlarıyla ve üniversiteler başta olmak üzere Türkiye'nin hemen hemen her yerinde verdikleri konserlerle dinleyicileriyle buluşmuş ,etkileyici konser performansları ve repertuarları ile de en çok konuşulan müzik gruplarından biri haline gelmiştir.

Yorumlar

Taze haberler