Charlie Hunter Duo Zaman: 22 Kasım 2009 Pazar - 20:30 Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Fiyat: ayakta: 48 TL, masa: 44,50 TL Daha önce">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Charlie Hunter Duo @ Babylon - Taksim - İstanbul

19 Kasım 2009 00:00
Sahnede: Charlie Hunter Duo
Zaman: 22 Kasım 2009 Pazar - 20:30
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul
Fiyat: ayakta: 48 TL,
masa: 44,50 TL

Daha önce İstanbul'da verdiği kapalı gişe konseriyle hafızalarda yer eden Charlie Hunter, bu ayki Babylon konserlerinin en dikkat çeken isimlerinden. 1992 yılında U2 ve Primus'la Disposable Heroes of Hiphoprisy turnesinde büyük bir çıkış gerçekleştiren Hunter, line-up ve grubunda yaptığı değişikliklerle duo-trio-quartet projeleri arasında mekik dokuyor.

Bugüne kadar yaptığı 17 albüm ile cazın önemli isimleri arasına kendini katan Hunter, gerçek bir gitar üstadı. 8 telli gitarıyla bas, ritim ve solo melodileri aynı anda çalabilen ender isimlerden biri. Gitarının perdeleri yamuk bir seyir izleyen sanatçı, üst telleri bas gitar, alt telleri gitar teli olan enstrümanı ile sahnede birkaç kişinin görevini üstleniyor. 1997'de Bob Marley parçalarını yorumladığı Natty Dread albümü ile dikkat çeken Hunter, cazı funk ve blues ritimleri ile besleyerek müziğini zenginleştiriyor.

Yorumlar

Taze haberler