Pop-Core Zaman: Her cuma - 22:00 Mekan: JazzStop - Taksim - İstanbul Fiyat: Kapıda 20 TL. [email protected] ' a ulaşarak ücretsiz katılım">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pop-Core @ JazzStop - Taksim - İstanbul

30 Kasım 2009 00:00
Sahnede: Pop-Core
Zaman: Her cuma - 22:00
Mekan: JazzStop - Taksim - İstanbul
Fiyat: Kapıda 20 TL.
[email protected] ' a ulaşarak ücretsiz katılım sağlanabilir.
Bilet: JazzStop

[email protected]

Pop-Core, 2008 Nisan'da İstanbul'da kuruldu. R&B,Pop,Funk tarzı parçalardan oluşturduğu repertuarını icra eden grubun amacı izleyenleri eğlendirmekten başka bir şey değil. Repertuarında çeşitli dönemlerden popüler şarkılara yer veren grup, bu şarkıları Pop-Core tarzında yorumluyor.

Baştan beri her şarkıya kendi yorumunu katmakta ustalaşan Pop-Core, şarkılarının bir çoğunu 2 veya 3 ses olmak üzere çok sesli vokallerle seslendiriyor.

Pop-Core, Mayıs 2008'den 2009 Temmuz ayına kadar düzenli olarak Taksim Ekşi Limon'da Cumartesi günü programlarına devam etti. Haziran 2008'de Ekşi Limon'daki performansıyla "NR-1" ekranlarında da yer aldı. Işık Üniversitesi'nde Kenan Doğulu'nun, Bilgi Üniversitesi'nde Duman'ın, Okan Üniversitesi'nde Demet Akalın'ın alt grubu olarak sahne aldı.

Pop-Core 2009 Fanta Gençlik Festivali kapsamında İstanbul birincisi olarak Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahneye çıktı, daha sonra da jüri değerlendirmesi sonucunda Türkiye birincisi seçildi. Müzik hayatını Jazz Stop'ta sürdürmekte olan Pop-Core, kısa zamanda yer aldığı kaliteli etkinlikler ve enerji dolu performansları ile İstanbul'un sevilen grupları arasında yer almayı başardı.

Grup farklı şehirlerde (Bursa, Eskişehir, Çanakkale vs.) ve önemli mekanlarda da sahne almaya devam etmektedir.

Yorumlar

Taze haberler