Cem Köksal Müzik Atölyesi Eğitim Kurumları (http://www.garaj.org/egitim/cem-koksal-muzik-atolyesi) arasında yerini alırken, 15 Ocak'ta başlayacak yeni">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cem Köksal Müzik Atölyesi GaRaJ Eğitim Kurumları Arasına Katıldı!

17 Aralık 2009 00:00
Cem Köksal Müzik Atölyesi Eğitim Kurumları arasında yerini alırken, 15 Ocak'ta başlayacak yeni dönem kayıtları için de GaRaJ.org üyelerine çok özel bir fırsat yaratıyor.

15 Aralık 2009 - 10 Ocak 2010 tarihleri arası alttaki linkten yapacağınız başvuru sonrası kaydolursanız:


- aylık 12 saat - 400 TL tutarındaki "Kapsamlı atölye" programı için 300 TL,
- aylık 4 saat - 200 TL tutarındaki "Enstrüman dersleri" programı için 150 TL
ödeyeceksiniz,

garaj.org/cemkoksal.php
Cem Köksal Müzik Atölyesiyle ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

  • Sırf ondan ders almak bile insanı çalışmaya iter bence. Fiyatlar da oldukça makul. Çok güzel bir iş yapıyor Cem Köksal.
    Üye
    KozMaça
    Tarih
    4 Ocak 2010 00:00
  • noktalama işaretlerini koyayım abi:)) arkadaş cem köksal'ın ders alınacak bir adam olmadığını; çünkü ülkemizde müziğe ya da gitara bir katkısı olmadığını belirtmiş. aynen de katılıyorum.
    istediği kadar iyi gitarist olsun, isterse türkiye'nin en iyisi olsun önemli değil. ama şu da var ki malesef başka para kazanıcak yeri yok bora uslusoy ve cem köksal gibi adamların. belki yarın benim de öyle olur.. ama o zaman heralde stüdyo açar kiraya verirdim :)) gitar eğitimi hele hele de kayıt işleri öyle hafife alınacak şeyler değil.
    Üye
    guitarssuck
    Tarih
    1 Ocak 2010 00:00
  • ghost_metal, yazarken biraz noktalama işareti de kullanırsan okuyanlar daha kolay anlar ne demek istediğini.
    Üye
    Nem
    Tarih
    21 Aralık 2009 00:00
  • teknigi kötü demedim tam tersine güzel Yngwie Malmsteen bu kişiyi bi dinle birde cem köksalı dinlersen farkına varırsın ne demek istedigimin cogu insan bu yüzden cem köksala uyuz olmuş Malmsteen in yaptıklarının aynısını yapmakla gitarist olunmuyor neden kaç yıldır piyasada da daha kaç albümü var bi albümü sırf malsteen gibi bence ve bi cok kişicede öyle ikincide Siyah Beyaz Masallar albümüydü galiba (bak hala destek veriyorum orjin albümlerini aldım) bu albümde biraz farkına varmış durumun düzeltti kendini gene var eski teknigi ama o kadar degil nese diyecek bişey yok...
    Üye
    ghost_metal
    Tarih
    21 Aralık 2009 00:00
  • Bizzat öğrencisiyim. Teorik bilgi ve teknik açıdan çok sağlam diyebilirim. Bana çok kısa zaman diliminde fazlasıyla katkısı olduğunu söylerim ki yıllardır çaldığımı sanıyordum şimdi fark ediyorum müziğe bakış açım gerçekten daha fark etti. ayrıca her insanın seçtiği bir stil vardır. tekniği kötüyse sizden alalım o halde o performansı..
    Üye
    kararti
    Tarih
    20 Aralık 2009 00:00
  • aynen öyle
    Üye
    spotlight_kid
    Tarih
    18 Aralık 2009 00:00
  • ya arkadaşlar sorması ayıp adam tamam biyere kadar iyi çalıyo bazı müziklerini cidden seviyorumda ama kimse kusura bakmasın bu benim kendi görüşüm sadece yazmak istedim bence sayın cem köksaldan ders alınmaz neden diyeceksiniz cünkü kendi teknigi yok bence kendi teknigi olmıyan biadamdan asla ders alınmaz gibim geliyor illaki yardımcı olacagı konular vardır ama bence alinmaz nese iyi akşamlar ne gereklilik duydumda yazdım bilmiyorum :) nesem iyi geceler
    Üye
    ghost_metal
    Tarih
    17 Aralık 2009 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler