Marvin Why Nut? Dj Emre Zaman: 31 Aralık 2009 Perşembe - 22:00 Mekan: Jolly Joker /">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yılbaşında @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

19 Aralık 2009 00:00
Sahnede: Marvin
Why Nut?
Dj Emre
Zaman: 31 Aralık 2009 Perşembe - 22:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta: 50,00 TL (Lİmitsiz yerliiçki)
Masa: en az 3 kişi olmak koşuluyla: 75,00 TL (Limitsiz yerli içki)
Bilet: Jolly Joker Balans: Rezervasyon 0532 601 18 55

Yılbaşı eğlencenizi şansa bırakmayın!
Geceye birbirinden eğlenceli coverlarıyla WhyNut ve Marvin grupları eşlik edecek. Grupların öncesinde ve sonrasında Dj. Emre dev ekrandan birbirinden eşsiz 80 li 90 lı yılların video klipleriyle geceye renk katacak. Gece boyunca (22:00 -04:00) limitsiz içki (bira, votka, cin, şarap, vs.) tamamen ücretsiz olacak. Sizlerin kolayca ve beklemeden içeceklerinizi almanız için 4 barda aktif olacaktır. Süprizlerle dolu, sınırsız alkol ve eğlence dolu yeni yıl partisini kaçırmayını!

WHY NUT?
2000 yılının ortalarından kurulan WhyNut? , 2001 yılı başlarında İstanbul özellikle Taksim’de müzik yapmaya başladı. Taksim’de bilinen birçok var ve kulüpte sahne aldı.
Çok geniş bir repertuara sahip olan WhyNut?, ağırlıklı olarak yabancı parçaların coverlayarak bunun dışında Türkçe rocktan Reggea’ye, Pop’tan Latin’e çok alternatifli bir sahne perfromansı sergilemekte.
Yılbaşı programında WhyNut? ,bir kez daha Jolly Joker Balans’ta sahnede olacak.

MARVİN
2008 yılının yaz aylarında “cover projesi” niteliğinde başta 3 kişi kurulmuş olan grup
(Can Bayrak,Cem Şahin, Baran Bekiroğlu), sahnede olduğu günden beri farklı ve zor olanı benimsemiş olmakla birlikte, sunduğu 80ler, 90lar ve günümüz hitlerinden oluşan geniş repertuarı ile büyük beğeni toplamıştır. Raika Mizanoğlu ve Yiğit İrde`nin gruba katılımı ile birlikte son dönemlerde beste çalışmalarına başlamış olan ve özellikle kendine has, başarılı Queen / Police / Sting coverları ile birlikte yüksek dozda eğlence garantisi veren sahne performansları ile beğenilen Marvin Jolly Joker Balans yılbaşı eğlencesinin başlangıç konuğu olacak.

Yorumlar

Taze haberler