110 Zaman: 29 Ocak 2009 Perşembe - 22:30 Mekan: Resimli - Heykel - Bursa Fiyat: Bilet Fiyatı : 10 TL Bilet: Biletix 2003 yılında
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    110 - SIFIR @ Albüm Lansman Konseri - Resimli - Heykel - Bursa

    28 Aralık 2009 00:00
    Sahnede: 110
    Zaman: 29 Ocak 2009 Perşembe - 22:30
    Mekan: Resimli - Heykel - Bursa
    Fiyat: Bilet Fiyatı : 10 TL
    Bilet: Biletix

    2003 yılında Candan Tezel ve Ozan Yılmaz tarafından kurulan 110, elektronik altyapılı ritmik öğeler taşıyan müziği ve muhteşem sahne performansı ile dikkat çekti. Bugüne kadar yayınladıkları 2 albüm için çektikleri 6 videoklip ile ülkemizde hatırı sayılı bir fan kitlesine sahip olan 110, yeni albümleri ile fiziksel satışın inanılmaz gerilediği bir dönemde çığır açacak bir proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


    2005 yılında; içinde birçok tarzın bulunduğu ilk albümleri 'Atomların Harika Dünyası'nı yayınlayan 110, o tarihten bu yana Rock'n Coke ve Rock İstanbul da dahil olmak üzere onlarca önemli festivalde dünyanın en iyi isimleri ile aynı sahneyi paylaştı. 'Gölge' isimli parçaları 'Gen' filminde kullanılan grup ilk albümlerine çektiği "Özledim Seni" "Bitti mi" "Tuzak" ve "Gölge" isimli klipler büyük ses getirdi. Özellikle grubun çıkış şarkısı 'Bitti mi?'' o dönemin tüm müzik yazarları tarafından en iyi çıkış şarkısı ve klip olarak ilgi çekti.

    Grubun ikinci albümü "Kontrol" adıyla yayımlandı. Bu albümdeki; "Düştüm", "Dünya" ve "Çünkü" isimli şarkılara video klip çeken grup, plak şirketi ile yaşanan bazı sorunlar yüzünden çalışmalarına ve sahne performanslarına bir süre ara verme kararı aldı. Bu durgunluk sürecini 3. stüdyo albümlerinin çalışmaları ile geçiren 110, "SIFIR" adını verdikleri albümleri ile hayranları ve müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

    Türkiye'deki elektronik rock müziğin öncülerinden sayılan 110, Aralık ayının son haftası yayınlanacak 3. albümleri SIFIR ile rock müzik sektöründeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Yeni albüm Türkiye'de ilk kez USB stick şeklinde piyasalarda olacak. Şehirli insanın depresif hayatını ve ilişkileri anlatan ve albümün çıkış şarkısı ise GERİ DÖNME olarak belirlendi. Barış Alp'in yönetmenliğini üstlendiği, Silo1'in animasyonlarını tamamladığı Tuz Gölü'nde çekilen video klip haftalardır müzik kanallarının zirvesinde.... Albümde toplam 11 şarkı şarkı bulunuyor. İlk etapta dikkat çeken şarkılar 'Bir Tek Sen', İstanbul', 'İstediğin'...

    110 grubu şu an; Candan Tezel(vokal) ve Ozan Yılmaz (klavye) öncülüğünde, Mehmet Uludağ (davul) ve Burak Yerebakan (gitar)dan oluşan kadrosu ile yoluna devam ediyor.

    Resimli Bar
    BİLGİ İÇİN; (0224) 223 17 00 | 223 68 51
    NOT 1: Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
    NOT 2: Konser sonrası servis vardır.
    NOT 3: Resimli Bar, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

    Yorumlar

    Taze haberler