Kramp Zaman: 14 Ocak 2010 Perşembe - 21:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: 15TL Bilet: Biletix KRAMP sevenlerine sürpriz yaparak, uzun">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kramp @ Studio Live - Taksim - İstanbul

2 Ocak 2010 00:00
Sahnede: Kramp
Zaman: 14 Ocak 2010 Perşembe - 21:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: 15TL
Bilet: Biletix

KRAMP sevenlerine sürpriz yaparak, uzun zamandır beklenen 20 ilden oluşacak Türkiye turnesinin ilk konserini İstanbul-Beyoğlu, Studio Live’ta gerçekleştiriyor.
Niteliksiz sözler ve melodilerle kirletilen müzik dünyamızda soluk alabileceğimiz bir kavuşma anı gerçekleşiyor. Gerçek rockseverler ve Kramp’ın klasikleşmiş parçaları ile bütünleşiyor.
Uzun zamandır beklenen an olarak nitelendirebileceğimiz konserler 14 OCAK Perşembe günü saat 21:00 ‘de STUDIO LIVE’ta başlıyor.
KRAMP
Grup 1984 yılında Nezih ONUR (Bas Gitar/Vokal), Doğan SAKİN (Gitar/Vokal) ve İdris TÜBCİL (Davul), tarafından kuruldu. Grup 1986 yılında Onlarla isimli demosunu kendi imkanlarıyla yeraltı piyasasına sürmüştü. 1993 yılında ise ilk şirket albümleri Püf Püf'ü ŞAHİN Plak'tan çıkardılar daha sonra ADA Müzik ile anlaştılar ve 'Lan N' Oldu adıyla albümü ikinci kez çıkardılar. Albüme ismini veren 'Lan N' Oldu şarkısına bir de klip çekildi.

KRAMP ilk olarak ismini - motorlardaki ana mil olan - KRANK koymuş (MOTORHEAD'den esinlenerek), daha sonra bu isim insanlar tarafından net olarak anlaşılamadığı için KRAMP olarak değiştirmiştir. Bugüne kadar Cem KARACA, Erkin KORAY gibi ustalarla konserlere çıktılar; Erkin KORAY'ın grubunda beraber ve ayrı olarak çalıştılar; Nuri KURTCEBE, Gökalp BAYKAL, karikatüristler APTÜLİKA ve Tuncay BATIBEKİ ve sağlam thrash gruplarından KRONİK ile yakın ilişkileri oldu. İkinci albümleri İstanbul Sokakları'nı 1998 yılında yine ADA Müzik'ten çıkartan KRAMP albümde ilk olarak Erkin KORAY'ın söylediği, sözleri ve müziği Nuri KURTCEBE'ye ait olan Tek Başına isimli şarkıyı seslendirdi.
Tam bir rock / heavy metal arası sound'a sahip olan albüm birçok dinleyici tarafından beğenildi ve birçok yerde olumlu eleştiriler aldı. Tek Başına parçasına çekilen klipte APTÜLİKA, Tuncay BATIBEKİ ve tv-radyo rock programları yapımcısı Güven Erkin ERKAL da yer aldı.
Türkçe rock’ın kilometre taşlarından olan ve underground kültürünün ne denli yaratıcı ve yıkıcı olabileceğini gösteren KRAMP gelmis geçmis en iyi türkce rock şarkılarının sahipleridir.
Grup Türkiye turnesinde yeni çıkacak albümünde yer alan parçaları da seslendirecek. Gerek müzik gerek yaşam tarzıları ile, rockseverlerin gözünde farklı bir yeri olan grubun yıllardır beklenen yeni albümleri, Türkiye turnesinden sonra piyasada olacak.
Büyük ilgiyle beklenen KRAMP Konserleri 23 Organizasyon tarafından gerçekleştiriliyor.
23 Organizasyon
Zein İnal
[email protected]
http://www.biletix.com/event.htm?id=LKS02

Yorumlar

  • ya bence jivago kötü bi adam değil.. ama bi "armağan çağlayan tavrı" olduğu kesin.. kimisine gıcık geliyo.. bana da çok gıcık gelen yorumları olmuştur. ama ben daha önce bi kere daha yazmıştım bu adamın iyi dinleyici olduğunu zannediyorum. bazı yorumları gerçekten haddini aşıyor,kendi zevki adına başka insanların beğeniyo olabileceğini umursamadan eleştiri yerine karalama yapıyor zaman zaman. ama buradaki yorumunda ters bir durum yok .."hey be yavrum iddaya bak" bence çok da rahatsız olunmaması gereken bir yorum.krampı ve türk heavy metalini rockını çooook hem de çok yakından takip eder ve bilirim.. bence de cümle biraz iddialı olmuş.
    Üye
    sheltox
    Tarih
    15 Ocak 2010 00:00
  • helal
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    13 Ocak 2010 00:00
  • bizim profesyonellikle alakamız yok arkadaşım, bizi tiki rockçıların şirketleriyle karıştırma, biz bir sürü olumsuzluklara rağmen bu grubu tanıtmaya çalışan bir avuç gönüllüyüz.
    Üye
    zeininal
    Tarih
    12 Ocak 2010 00:00
  • gerçekten "koskoca" kramp'ın turnesini organize eden şahsın gelip burda konsere yorum yazanlarla atışması gerçekten çok komik, ve organizasyon şirketinin profesyonelliği ve ciddiyeti hakkında çok güzel fikir veriyor.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    11 Ocak 2010 00:00
  • ben konser veya dinledikleri müziklerin altına olumsuz yorumlar yazanları gerçekten anlamıyorum arkadaş...
    bu tıpkı yoldan yürürken karşıdan gelen insanın suratını beğenmiyorsan, ''-çok çirkinsin sen bayımmm !!! '' demek gibi gibidir benim için.
    beni ilgilendirmeyen yazıları, müziği ben zaten okumam dinlemem, bana boş gelen şeylerle kafamı doldurmamak adına...
    boş konuşmayalım o yüzden lütfen...
    zevkler ve renkler tartışılmaz!
    Üye
    zeininal
    Tarih
    11 Ocak 2010 00:00
  • TABİİİİ ki bana ne...
    luxus ha :D şaane...züpper zevkin varmış...
    :))))))))))))))))
    Üye
    zeininal
    Tarih
    11 Ocak 2010 00:00
  • sanane
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    11 Ocak 2010 00:00
  • peki kimi dinliyorsun jjiwago ? ince zevkini merak ettim...
    Üye
    zeininal
    Tarih
    11 Ocak 2010 00:00
  • Dinledim kendine bassist diyen şahıs -ki gerçekten hakkını veriyorsan.
    Beğenmedim, eski grup baba grup diye de beğenmek zorunda değilim.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    9 Ocak 2010 00:00
  • hey yavrum iddaya bak dedigine göre ya kramp ı tanımıyor ya da sadece cd, kaset dinlemiş olmalı...
    Üye
    _BASSIST_
    Tarih
    8 Ocak 2010 00:00
  • bölücü nedir sevgili arkadaşım ?
    burda herkesin yaptığından farklı bişey yaptığımı zannetmiyorum. haberleri yorumluyorum, beğendiklerime beğenimi dile getiriyorum; beğenmediklerime de beğenmediğimi dile getiriyorum. üslubum rahatsız ediyosa okumazsın ya da sallamazsın olur biter. hakaret niye onu anlamadım ?
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    7 Ocak 2010 00:00
  • ya jivago dene kişinin mesajları yayınlayan garaj yönetimi..sizce artık bu arkadaşı silip atsanız .....
    adam tam bölücü ya..mesajlarını okuyun lütfen
    Üye
    demefe
    Tarih
    6 Ocak 2010 00:00
  • "Türkçe rock’ın kilometre taşlarından olan ve underground kültürünün ne denli yaratıcı ve yıkıcı olabileceğini gösteren KRAMP gelmis geçmis en iyi türkce rock şarkılarının sahipleridir."

    Hey yavrum be. İddiaya bak :D
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    6 Ocak 2010 00:00
  • ah be birde vokalde ahmet karaferya olsaydı cok iyi olurdu.istanbul sokakları'nı dinlerdim.
    Üye
    maske_75
    Tarih
    6 Ocak 2010 00:00
  • Başka nerelere gidecekler acaba?
    Üye
    KozMaça
    Tarih
    6 Ocak 2010 00:00
Toplam 15 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler