Drum&Bass Magazine 2.sayısı çıktı! Drum&Bass Magazine Ocak-Şubat aylarını kapsayan ikinci sayısı ile yoluna devam ediyor. D&R en çok satanlar listesinde">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Drum&Bass Magazine 2'inci Sayısı Bayilerde

14 Ocak 2010 00:00
Drum&Bass Magazine 2.sayısı çıktı!

Drum&Bass Magazine Ocak-Şubat aylarını kapsayan ikinci sayısı ile yoluna devam ediyor.
D&R en çok satanlar listesinde 3.sıraya kadar çıkarak daha ilk sayısıyla büyük başarı yakalayan Türkiye’nin ilk davul ve bas konseptli dergisi, şimdiden büyük bir açığı doldurmuş gibi görünüyor. Konserlerden kulis sohbetleri, müzik dünyasından haberler veren ne var ne yok köşesi, farklı müzik türlerinden seçilen iki aylık etkinlik rehberi, yurt dışı eğitim seçenekleri, myspace’ten yeni yahut keşfedilmemiş grupların tanıtımları gibi sayfalar bulabileceğiniz içeriği ve konsept dışı köşesindeki diğer enstrüman tanıtımlarıyla Drum&Bass Magazine, davul ve bas müzisyenlerinin yanı sıra tüm müzikseverlere hitap eden bir dergi.

Bu arada derginin internet sitesi de güncelleniyor. Bu sayıyla birlikte yeni hali ile karşınızda olacak www.drumandbassmagazine.com, her gün uğrayıp gelişmeleri takip edebileceğiniz, sürekli güncellenen, ülkemizde yayınlanmayan eğitim kitap ve videolarını oylayıp getirtebileceğiniz bir site olacak. Dergide yazılı olan birçok materyale sesli ve görüntülü olarak ulaşıp indirebileceğiniz bir köşe de eklenecek.

Derginin bu sayısı özellikle Akbank Caz Festivali kapsamında ülkemize gelen Hypnotic Brass Ensemble ve Trio 3 röportajları ile ilgi çekiyor. Eğitim bölümünde tanıtılan okulların yanı sıra yurt dışı deneyimlerini paylaşan müzisyenlerin hikayelerini de bulabileceksiniz. Drum&Bass Magazine’in bu sayıdaki ‘Özel Röportaj’ konuğu ise hepimizin çok yakından takip ettiği Alper Yılmaz. Mehmet Çağlar’ın hazırladığı ‘Yerli Davul Üreticileri’ dosyasında ülkemizde üretilen davullar ve bu enstrümanların emekçi ustaları tanıtılıyor. ‘Kayıt Günlükleri’nde Cem Tuncer, albümü Buddha’s Groove’un kayıt hikayesini anlatıyor. Ron Carter ve Lenny White ile yapılan röportajlar, ‘Festival İzlenimi’nde Joe Lovano ve ‘Konser İzlenimi’nde Dave Holland, Cengiz Baysal’dan Stil içi, yeni ürün tanıtımları, Mert “Basscat” Ertunç’tan bas fakültesi, Goremaster’dan ‘heavy metal ve türevleri’ ve ayrıca ürün testleri de Ocak-Şubat sayısında bulacaklarınız arasında.

Drum&Bass Magazine’e yazıları ve fikirleriyle katkıda bulunan isimlerden bazıları ise; Akın Bağcıoğlu, Arıkan Sırakaya, Buket Doran, Bülent Akbay, Cem Devrim Dursun, Cem Tuncer, Cengiz Baysal, Eylem Pelit, Kağan Yıldız, Kerem Tüzün, Korhan Futacı, M. Cem Tuncer, Mert Ertunç, Ozan Musluoğlu, Richard Laniepce, S. Mehmet Çağlar, Serdar Barçın, Sunay Özgür.

Derginin içeriğini tarz gözetmeksizin daha da genişleten Drum&Bass Magazine abonelerine hediye ettiği ürünlerle de ilgi çekiyor.
drumandbassmagazine.com

Yorumlar

  • Drum&Bass Magazine'in 3'uncu sayisi Cengiz Baysal Davul Atolyesi DVD'si ile geliyor...
    Üye
    hafiz
    Tarih
    2 Mart 2010 00:00
  • www.drumandbassmagazine.com adresimiz yenilendi. Dergi ile ilgili merak ettiginiz bircok konu artik Drum&Bass Magazine'in resmi web sitesinde. Mutlaka ziyaret edin.
    Üye
    hafiz
    Tarih
    17 Ocak 2010 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler