Jay Jay Johanson Zaman: 6 Şubat 2010 Cumartesi - 21:30 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Öğrenci 35 TL Tam 45 TL Bilet kapıda 50 TL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jay Jay Johanson @ Ghetto - Taksim - İstanbul

19 Ocak 2010 00:00
Sahnede: Jay Jay Johanson
Zaman: 6 Şubat 2010 Cumartesi - 21:30
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Öğrenci 35 TL
Tam 45 TL
Bilet kapıda 50 TL

Jay Jay Johanson, tüm albümlerinden seçilmiş şarkıların yanı sıra son albümü "Self Portrait" albümündeki şarkılarının da yer aldığı bir repertuarla performans sergileyecek. Jay Jay Johanson'un izleyicilere bu konserindeki en büyük sürprizi ise, değişik bir şekilde yorumlayacağı Frank Sinatra şarkıları olacak.
6 Şubat gecesi konser sonrasında gerçekleşecek after partyde ise Marc Vedo'nun performansı unutulmaz bir gece yaşatacak.

Jay Jay Johanson hakkında

İsveç doğumlu şarkıcı ve besteci Jay Jay Johanson, 1996"da yayınladığı ilk albümü "Whiskey"de kendine has jazzy, trippy vokali ile dikkat çekerek dünya listelerinde hızla yükselmeyi başardı. Bu albümün unutulmaz şarkıları "So Tell the Girls That I Am Back in Town" ve "It Hurts Me So" ile akıllarda yer ettikten sonra, yayınladığı her albümüyle farklı bir tat yakaladı. Dinleyici kitlesi gittikçe genişleyen, müziğinin sınırları İsveç"i aşarak tüm Avrupa ve hatta Amerika"ya yayılan sanatçı, sesindeki melankolik, gizemli hava ve sıradışı görüntüsü sayesinde dinleyicilerini hipnotize eden bir güce sahip.

Şarkı sözlerindeki şiirsellik ve yayınladığı her albümde farklı ülkelerden önemli isimlerle çalışarak kazandığı müzikal zenginlik ile gözle görülür bir evrim geçirdi. İlk üç albümünde sergilediği depresif ve karanlık tavrı 2003 yılında yayınladığı "Antenna" albümünde elektronik altyapı ile zenginleştirerek biraz daha neşeli bir kimliğe dönüştürdü. Özellikle bu albümden çıkan "On the Radio" adlı parçası çok sevilmişti.

2009"da çıkardığı yeni albümü "Self Portrait" ile Johanson"ın melankolik sözleri ve orkestral vizyonu "Self-Portrait"in merak uyandıran, yer yer zorlayan bir albüm olmasını sağlıyor. "Wonder Wonders"ın ilk single olarak yayımlandığı ve Jay-Jay Johanson"ın birbirinden güzel duygu yüklü şarkılarının yer alacağı bu konseri kaçırmayın!

Marc Vedo hakkında

Yarı İngiliz anne ve Portekiz"li bir babanın çocuğu olan Marc Vedo, halen çalışmalarını İngiltere"de prodüktör, yapımcı, aranjör ve DJ olarak devam ettiriyor.

Boy George"nin de tüm dünyadaki menajerlik haklarını elinde bulunduran Marc Vedo, DJ Magazine dergisi tarafından "uluslararası en çok ilgi gören DJ"ler" listesinde. Ayrıca Mixmag dergisi tarafından da geleceğin Sasha'sı olarak tanımlanan Marc, 6 Şubat gecesi Ghetto'da sahne alacak.

Yorumlar

  • bu adam kel değil miydi ya?
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    23 Ocak 2010 00:00
  • Of şu adam da sıktı artık. 2 ayda birde gelinmez ki kardeşim. Taksim'de bar programı yapıyo sanki adam. Tamam müziğe laf yokta , e biraz ağırdan sat be kardeşim.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    22 Ocak 2010 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler