hip-hop Zaman: 29 Ocak 2010 Cuma - 22:00 Mekan: Rıddım - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 25 Öğrenci: 25 Kapıda: 25 Kombine: ... Bilet: biletix ve kapı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Finaller Sonrası @ Rıddım - Taksim - İstanbul

19 Ocak 2010 00:00
Sahnede: hip-hop
Zaman: 29 Ocak 2010 Cuma - 22:00
Mekan: Rıddım - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 25
Öğrenci: 25
Kapıda: 25
Kombine:
...
Bilet: biletix ve kapı

YKM KampüsKart Sunar !!
2010’un ilk ve en büyük üniversite partisi için geri sayım başladı..

Üniversiteliler kış öğrenim döneminin yoğun stresini finallerin bitimi ile birlikte 29 Ocak Cuma gecesi, İstanbul’un en büyük ve tek RnB - HipHop clubünde atacaklar !!

RIDDIM Club, 20 üniversite, 42 üniversite gençlik kulübü katılımı, YKM ve akampus.com desteği ile öğrencilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Ayrıca RIDDIM, sizlere maksimum eğlenceyi garantilerken ve yeni üniversiteliler ile de tanışma imkânı sunuyor.

2009 yılı içerisinde RIDDIM’da dünyaca ünlü RnB - HipHop starları ve onbinlerce müziksever ağırlandı. Ja Rule, Busta Rhymes, LiL Jon ve PitBull gibi dünya starları sizler için unutulmaz konserler verdi. Ve şimdi RIDDIM yenilenen dekoru, lüks VIP asma katları, en kaliteli ses-ışık sistemi ile 29 Ocak Cuma gecesine hazır!

Türkiye'nin önemli ve başarılı RnB HipHop Djleri DJ ICE ve DJ VOLKAN KUTMEN'in eşsiz performansları, olağanüstü ambiyans, mc ve beatbox şovları, ışık şovları, dansçı kızların gösterileri, breakdans şovları ve sürprizler eşliğinde Beyoğlu’nun en iyi ve en büyük kulübü RIDDIM’da gerçekleşecek.

Bir gencin hayır diyemeyeceği bir kart YKM KampüsKart, 29 Ocak gecesi bizlerle...
Party’e gelen ve YKM Kampüskartlı olan herkes YKM’den doğum günlerinde, yapacakları ilk alışverişlerde, aktif spor reyonlarında, kendi özel markalarında ve www.ykm.com.tr sitesinde ilave indirim şanslarını kazanmanın yanı sıra, YKM Kampüskart’tan sürpriz ödüllü yarışmalar yapılacak ve YKM Kampüskart sahiplerini YKM’den sürpriz ödüller bekliyor olacak !!

Radyo Fenomen basın sponsorluğundaki bu özel gecede ayrıca sponsorlarımızdan Billabong, Vans ve Skiboardmania’dan da hediyeler kazanma şansının yanı sıra, dilerseniz sigara içilebilen boğaz manzaralı terasımızda eğlencenize devam ederek arkadaşlarınızla doyasıya eğlenebilirsiniz.

Loca ve Standlarda kendinizi rahat hissedeceğiniz, unutulmaz bir gece yaşayacağınız yeni yılın en büyük üniversite final sonrası partisi olacak bu muhteşem eğlence için elinizi çabuk tutmalısınız!

Biletler Biletix’te ;
http://www.biletix.com/event.htm?id=LKRNB

Detaylı Bilgi almak, Stand ve Loca Rezervasyonu yaptırmak için;
0212 251 27 23 / 0530 401 14 48

RIDDIM CLUB
http://www.riddim.com.tr

Yorumlar

  • apachee.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    20 Ocak 2010 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler