punk rock albümünü yayımlayan Rashit grubu, yepyeni 4">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Mini Albüm :: Rashit - Dinozor

26 Ocak 2010 00:00

1993 yılından beri aktif müzik yapan ve Türkiye'nin ilk yasal punk rock albümünü yayımlayan Rashit grubu, yepyeni 4 şarkılık mini albümle yaklaşık 5 yıl aradan sonra müzik piyasasına geri dönüyor.

14 Şubat Sevgililer Günü için özel hazırlanan "Dinozor" adlı mini albüm, Ocak ayı sonunda piyasalarda olacak. Böylece Rashit'in yıllarca underground piyasalarda dilden dile dolaşan ve üne kavuşan 'Dinozor' isimli şarkısı yasal olarak yepyeni bir versiyonu ile cd ortamına taşınmış olacak.

Rashit grubu, Dinozor EP'si için ayrıca vokallerini Teoman'la beraber paylaştıkları 'Yakın Ölüm Deneyimi', şair küçük İskender'in teatral vokalleri ile eşlik ettiği ve yine sözleri şaire ait olan 'İyi Şeyler', grubun ilk kez geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen'in Disko Kralı programında canlı çaldığı 'Yükseliyor Ateşim' ve mini albüme ismini veren efsanevi garage-punk grubu Cmuk'un "Dinozor" şarkısını kaydetti. "Dinozor" mini albümü, Rashit grubunun 2010'un bahar aylarında çıkması planlanan 4. stüdyo albümünün bir ön tanıtımı niteliğinde.

Yorumlar

  • 17 senedir calıyorlar ama grubun kökeni punk ve grup üyeleri değiştikten sonra biraz daha alternatif-punk arası gidip geldiler. grup kurulalı 17 sene olmuş vay be..
    Grup cidden punk ama şarkılar pek olmayabilir. Gerci Punk deyiminin kişiden kişiye değiştiği belli. Ama saygı duymak laızm

    Long Live punks
    Üye
    limpbiscuit
    Tarih
    3 Şubat 2010 00:00
  • defolsun gitsinler punk mış kim bunlar müzik yaptıklarınımı sanıyolar
    Üye
    clansman1984
    Tarih
    2 Şubat 2010 00:00
  • iyi şeyler'i merak ettim
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    30 Ocak 2010 00:00
  • manidar olmus. :):):)
    Üye
    ExoduseM
    Tarih
    27 Ocak 2010 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler