Vinnie Moore Aquiler Priester Mike Dimeo
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Vinnie Moore @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

1 Şubat 2010 00:00
Sahnede: Vinnie Moore
Aquiler Priester
Mike Dimeo
Lars Lehmann
Zaman: 11 Şubat 2010 Perşembe
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 50 TL

Melodileri ve Hızıyla Büyüleyen Gitar Virtüözü VINNIE MOORE İlk Kez Türkiye’de!
İlk albümlerinde neoklasik tarzdayken ilerleyen albümlerinde kendi stilini geliştirmiş olan Vinnie Moore özellikle hem hızlı hem de duygusal melodileri çalarken gösterdiği rahat tavırlarıyla ilgi çekmektedir.

14 Nisan 1964, New Castle, Delaware doğumlu gitar virtüözü. Çocukluğu Jeff Beck, The Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple ve Queen gibi grupları dinleyerek geçen Moore 14 yaşında gitar dersleri almaya başladı. Daha sonra kendi cover grubunu kurdu. Cover yapmayı bırakıp kendi şarkılarını besteleme zamanının geldiğini anladığında 4 kanallı bir kayıt cihazı alarak kendi düşüncelerini sese dökmeye başladı.

Yaptığı demoyu bir müzik magazin dergisine gönderdiğinde Pepsi TV reklamında gitar solosunu çaldı ve gitar çalan eli görüntülenecek şekilde oynamayı başardı. Daha sonra Shrapnel ile ilk albümü olan Mind’s Eye yayınlanarak 100,000 kopyaya ulaştı. Time Odyssey, Meltdown ve Out Of Nowhere albümleriyle yerini sağlamlaştırdı.

‘99 yılında klavyede; kendisi gibi sağlam bir gitarist olan ancak klavyede de bir o kadar usta olan Tony Macalpine bass gitarda; Satriani, Steve Morse gibi isimlerle çalışmış olan Dave LaRue ile birlikte The Maze albümünü çıkararak büyük ses getirdi. 2003 yılında Michael Schenker’in de bir dönem gitaristliğini yaptığı UFO’ya katılarak You Are Here ve The Monkey Puzzle albümlerini çıkardı. Gerek alternate gerekse de sweep picking tekniklerinde üst seviyede olan Moore melodik anlamda da keyif veren albümlere imza atmıştır. En son 2009 yılında «To The Core» adlı albüm yayınlayan Vinnie Moore’a İstanbul konserinde eşlik edecek müzisyenler arasında Masterplan, Riot ve The Lizards gruplarından tanıdığımız Mike Dimeo (klavye,vokal) ve Angra ile Hangar gruplarından tanıdığımız Aquiles Priester (davul) gibi önemli isimler de yer almaktadır.
Sanatçının ilk konseri 11 Şubat 2010 Perşembe gecesi İstanbul’da Jolly Joker Balans’ta gerçekleşirken, ikinci konseri de 12 Şubat 2010 Cuma gecesi Ankara’da Dib Sahne’de gerçekleşecek.

Vinnie Moore - Gitar
Aquiler Priester - Davul
Mike Dimeo - Klavye/Vokal
Lars Lehmann - Basgitar

Yorumlar

  • bilet fiyatları
    Ayakta: 45,00 TL
    Balkon VIP: 89,50 TL (TÜKENDİ)
    Balkon: 67,25 TL (Sınırlı Sayıda)


    Biletix'ten alıntıdır....
    Gidilmez mi, tabii ki gidiyorum!!! :)
    Üye
    machinewoman
    Tarih
    10 Şubat 2010 00:00
  • 15 Sene önce zuhal müziğin bizi bol bol kazıkladığı gitar eğitim kasetlerinden tanıdığım ve sonra takipçisi olduğum efsane gitarist ....
    Üye
    fender53
    Tarih
    5 Şubat 2010 00:00
  • zaten vinnie moore'u gercekten seven adam gider. 50 Tl. hiçbirsey değil.hatta az bile.benim zamanımda vinnie moore gibi kaliteli gitaristler ülkemize gelmezlerdi.steve vai ve malmsteen'e gittiğim gibi bu adamada giderim.çünkü 18 senelik müzik hayatımda bu zat müzik konusunda bir yerlere gelmemde sebeb olmuştur.dumana zaten giden adamlar bu konsere gitmezler.mantıklı düsünürseniz...Gidicek olan kesim bellidir. gercek vinnie moore fanları ve müzisyenler gider.
    Üye
    maske_75
    Tarih
    4 Şubat 2010 00:00
  • Vinnie Moore konserine bu mantıktaki adamlar da gelmesin lütfen. Barlara gidip 2 bira içsen 10 TL vereceksin, iyi bir müzisyen geliyor, 10 TL layık görüyorsun, 50 TL çok diyorsun. Bu mantıktaki insanlara da ihtiyacı yoktur zaten Vinnie Moore'un.
    Üye
    savamel
    Tarih
    4 Şubat 2010 00:00
  • aslında cok değil bu 50 tl(10 paket sigara parası
    ) ..lütfen asgari ücreti vs gibi oldularıda de karıştırmayalım....sonuçda buraya kadar gelen insanların konaklaması ihtiyaçlarının karşılanması vs ve verecekleri konserin ücreti diye yorumlarsak buücreti 50 tl nin cok olmadığı görülür. adamlar onca sene bu işlere emek veriyorlar ve yüksek bir noktaya geliyorlar.şimdi sıradan bir bar grubu olsa anlarım dediğinizi ama yapmayın nolur 50 tl de cok demeyin.duman konserlerinin bile biletler 35 tl den satılırken bu adamlara 50 yi cok görmeyin.sonra hiç kimse gelmiyor ülkemize diyoruz :(
    Üye
    master cihan
    Tarih
    4 Şubat 2010 00:00
  • bilmemki gitsekmi??? 50 tl çok ama...
    Üye
    sfenXQ
    Tarih
    4 Şubat 2010 00:00
  • ben siteye bayadır uğramıodum sınavlardan ötürü..herhangi bir haber olmamasına ben de şaşırdım ve ekledim...
    Üye
    musiclover
    Tarih
    3 Şubat 2010 00:00
  • 10 lira olsa giderdim ama para mı vercem 50 lira bu ülkede aylık 400 liraya geçinenler war ukala herifler
    Üye
    muratmania
    Tarih
    3 Şubat 2010 00:00
  • Vinnie More konseri heryerde aylar oncesinden bas bas bağırılırken neden burda bu kadar geç yayınlandı?
    Üye
    irem_nilsu
    Tarih
    2 Şubat 2010 00:00
  • gidilir. özledim üst sınıf elektro ritüellerini..
    Üye
    fourhorsemen
    Tarih
    2 Şubat 2010 00:00
Toplam 10 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler