Kırmızı olarak betimleyen grup">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Kırmızı

4 Şubat 2010 00:00

Kan, ateş, aşk, şehvet, öfke, heyecan, güç, cesaret ve tehlike…Hepsinin rengi aynı: Kırmızı…

Karakterlerini Kırmızı olarak betimleyen grup yırtıcı, sert ve cesur duruşlarını müziklerine de yansıtıyor.

Kırmızı’nın kendi adını taşıyan 2 şarkılık ilk single çalışması, T&A Project / İrem Records etiketiyle 10 Şubat’ta tüm müzik marketlerdeki yerini alıyor.

Enerjik sahne performansları ve güçlü soundları ile 2010 yılını kırmızıya boyamaya hazırlanan grup 2005 yılında bir araya geldikten itibaren, İstanbul ve diğer şehirlerdeki çeşitli mekanlarda aralıksız canlı performanslarını sergiledi.

İdil Çağatay (Vokal), Fulya Akgün (Elektrogitar), Başak Gün (Bas Gitar) ve Aslı Polat (Davul)’tan oluşan grubun Kırmızı isimli single’ı, “Türkiye’nin ilk kadın rock grubu albümü” olması ile de dikkat çekiyor.

Söz ve müziği grubun vokalisti İdil Çağatay’a ait olan “Veda Etme” ve “Kırmızı” isimli şarkıların düzenlemeleri Kırmızı ve Taner Ayan, mixleri Arıkan Sırakaya, masteringleri Tom Coyne (Sterling Sound, New York) tarafından yapıldı.

“Veda Etme” isimli şarkıya çekilen ilk klip Şubat ayında tüm müzik kanallarında yayına başladı. Playback stüdyolarında çekilen klibin yönetmenliğini Mantis Film’den Özkan Aksular, görüntüntü yönetmenliğini Ergin Öztürk üstlendi.

Yorumlar

Taze haberler