Burak Canözer kendi beste ve düzenlemelerinden">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm (2010) :: Burak Canözer - Ufka Doğru (To The Horizon)

7 Şubat 2010 00:00

Enstrümantel müzik alanında daha önceki çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan gitarist ve yorumcu Burak Canözer kendi beste ve düzenlemelerinden oluşan yeni solo albümü UFKA DOĞRU ile tekrar dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Ufka Doğru isimli bu albümde parçalar birbirini tamamlar nitelikte ve ahenkte sıralanmış. Ufka Doğru yelken açtığınız bu yolda mavi ve yeşille kucaklaşıyor, hasretleri ve vedaları paylaşıyorsunuz. Gecenin karanlığında ay ışığı ve yıldızlar size yol gösteriyor.

Bu sihirli yolculukta Burak Canözer’e çelloda yine Çağ Erçağ eşlik ediyor. Piyanoda Eser Taşkıran, udda Emre İnanç’ı görüyoruz.

Sanatçının müzik geçmişine bakarsak; enstrümantel müzik üzerinde yoğunlaşmaya başlamadan önce Knighterrant ve Almora grupları ile rock tarzında 5 albümde yer almış ve yurt içi ve yurtdışında sayısız konser vermiş. Ayrıca bu süreçte birçok öğrenciye armoni ve gitar dersleri vererek eğitmenlik de yapmış.

2005 itibari ile farklı müzik tarzları üzerinde yoğunlaşan genç sanatçı sırasıyla Saklıkent, Valstanbul ve Saklıkent 2 adlı enstürmantel albümlerde gerek besteci gerekse yorumcu olarak yer almış.

Milhan Müzik etiketi ile piyasaya çıkan UFKA DOĞRU isimli bu albümde Burak Canözer tamamen kendi müzikal kimliğini yansıtan, sentez bir çalışma ortaya koymaktadır.

Büyülü bir yolculuğa yelken açmak isteyenler haydi! UFKA DOĞRU...

Yorumlar

  • şakamısın abi sen ?
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    9 Şubat 2010 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler