İki 'nin ilk albümü "Faili Meçhul" Milhan Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. 11 parçadan oluşan albüm, CD">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: İki - Faili Meçhul

8 Şubat 2010 00:00

İki 'nin ilk albümü "Faili Meçhul" Milhan Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. 11 parçadan oluşan albüm, CD baskısı öncesinde Mü-yap 'a bağlı yasal müzik portallarından yayınlanmıştı. İKİ, uzun süredir çeşitli kadrolarda birlikte müzik yapan Can Zengin ve Nafiz Emre Konuralp ikilisinden oluşuyor.

Albümü oluşturan 11 parça; günlük yaşam, aşk, pişmanlık, geçmişe duyulan özlem ve her türden insan ilişkileri üzerine yoğunlaşıyor. Albüme adını veren Faili Meçhul kavramı ise alışkın olduğumuz anlamıyla değil, kadın-erkek ilişkilerinde yaralayan ve yaralanan tarafı simgelemek için kullanılıyor. Tüm söz, müzik ve düzenlemelerin ikiliye ait olduğu albümün geneline baktığımızda ise Faili Meçhul şarkısında anlatılan hikayenin parçalarını bulmak mümkün. Popüler rock tarzındaki albüm abartısız enstrüman kullanımları, müzikal sadeliği ve akustik altyapılarıyla dikkat çekiyor.

Albümün çıkış parçası olan Mucize'nin klibi Şafakaraman Production tarafından çekildi. Klibin hikayesi Ortaköy'de bir sanat galerisinin vitrinindeki cansız manken (Can Zengin), galeri sahibi (Nafiz Emre Konuralp) ve yoldan geçerken vitrindeki mankene ilgi duyan genç kız (Canan Maktal) arasında geçiyor. Şafakaraman Production aynı zamanda grubun basın danışmanlığını da üstleniyor.

Mucize 'nin klibi grubun resmi web sitesi iki.web.tr adresinden izlenebiliyor ve indirilebiliyor.

Can Zengin: Vokal, gitar, piyano
Nafiz Emre Konuralp: Geri vokal, gitar, bateri, synthesizer

Resmi Web sitesi: http.//www.iki.web.tr

Faili Meçhul şarkı listesi

01 - Mucize
02 - Faili Mechul
03 - Düs
04 - Yok
05 - Karanlik Sular
06 - Gidemem ki
07 - Kapilar ve Duvarlar
08 - Sade
09 - Oyun
10 - Renksiz
11 - Mutsuz Son

Yorumlar

Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler