Hayko Cepkin Zaman: 14 Mart 2010 Pazar - 17:00 Mekan: Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul Sandık Açılıyor ! Yapmış olduğu iki">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Hayko Cepkin @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

8 Şubat 2010 00:00
Sahnede: Hayko Cepkin
Zaman: 14 Mart 2010 Pazar - 17:00
Mekan: Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

Sandık Açılıyor !

Yapmış olduğu iki albüm, sahneye taşıdığı hikayeler, Türkiye’de hiç görülmemiş sahne performansları, şarkı sözlerindeki derinlik, çekilen video klipler ve son dönemde kendi tarzı dışına çıkarak dahil olduğu farklı projeler ile Hayko Cepkin, geçtiğimiz beş yıl boyunca her zaman kendisinden söz ettirdi... 2010 yılı itibarıyla da yeni albümü “Sandık” ile tüm Türkiye yine O’nu konuşacak!

İnsan doğasındaki varoluş ve yok oluşun anlatıldığı yeni albümde, söz-müzik ve düzenlemeler Hayko Cepkin’e ait. Her bir parçanın farklı çizimlerle yansıtıldığı albümden yayımlanacak olan ilk video klip ise ‘Yol Gözümü Dağlıyor’ olacak. Behnan Shabbir imzalı illüstrasyonlarıyla da dikkat çeken bu albümle her bir parçaya klip çekmek istediğini söyleyen Cepkin, canlı performansları için de yine oldukça titiz davranıyor ve bu kez en büyük hayali olan sahne dekorunu “Sandık”tan çıkarmaya hazırlanıyor. Her yere taşınabilir sahne dekoru ile konser alanlarını kendine has bir şekilde renklendirecek olan sanatçı, yeni albümle gelen daha sert bir sound ile müzikseverleri büyüleyecek.

Tamamen yenilenen sahne performansları, müzikal bütünlük, Hatice Gökçe imzalı yeni kıyafetler ve aklınıza gelmeyecek birçok şey “Sandık”tan çıkmayı bekliyor.

Yorumlar

  • fiyat=?ları yazmamıs
    Üye
    drumefekan
    Tarih
    19 Şubat 2010 00:00
  • bassçı mı kalmadı bulur birini belki de daha iyisini.
    Üye
    kyakuz
    Tarih
    9 Şubat 2010 00:00
  • Eski basçısı Poyrazı çok arar...
    Üye
    Hollow life
    Tarih
    9 Şubat 2010 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler