Automatik, Back On Me, Gel Aşka gibi dillere dolanan birbirinden hit şarkılara imza atan
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Yeni Albüm :: Bedük - Go

    11 Şubat 2010 00:00

    Automatik, Back On Me, Gel Aşka gibi dillere dolanan birbirinden hit şarkılara imza atan Bedük, yeni çalışması Go ile 12 Şubat günü dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Audiology Records'un yapımcılığından yayımlanacak olan Go, Sony Müzik tarafından dağıtılıyor. İlk iki albümünde olduğu gibi, Go’da da tüm sözler, müzikler, kayıt, mix, vokal, düzenlemeler, tüm canlı enstrümanlar, kapak ve kartonet tasarımı sanatçının bizzat kendisine ait.

    Even Better'da yapılamazı yapan, Dance Revolution’da devrim niteliğinde bir çalışma ortaya çıkaran Bedük, Go'da işte tam bu iki albümün ortasında duran, sound olarak yepyeni şeyler duyacağınız, çoğu zaman, şaşırtma üzerine kurulu, bir yandan insanı dans pistinin ortasına çivileyen, eğlencenin üst sınırlarda tınladığı müzikalitesi ile 2010’nun en parlak müjdesini veriyor.

    Go albümü, elektronik dans müziğinin farklı şekillerde nasıl yapıldığını ve Bedük müziğinin sadece bir bilgisayar mahareti olmadığını pek çok açıdan kanıtlıyor. Akustik elemanların artan ağırlığı ve çoğu zaman kullanılan Bedük imzalı robot vokallerin dışında, Bedük konserlerinden aşina olduğumuz kendine özgü üst düzey vokal tekniği ile de öne çıkıyor.

    Albümün belki de en özel parçası Feels Like Heaven... Bedük bu çalışmasını bir yaşına giren oğlu Kerem için hazırlamış.

    Albümde ayrıca Franz Ferdinand'ın This Fire parçası da Bedük’ün özel yorumuyla yer alıyor.

    Türkiye'de daha önce görülmemiş bir sahne hazırlayan Bedük, muhteşem görsel şovları ve konseriyle yine hafızalardan silinmeyecek geceler yaşatmayı garantiliyor.

    Yorumlar

    • Cover koyması çok gereksiz olmuş.
      Üye
      jiwago-
      Tarih
      13 Şubat 2010 00:00
    Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler