Ayşegül Yeşilnil Zaman: 1 Şubat 2010 Pazartesi - 20:30 Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul Fiyat: 15 TL Bilet: Shaft">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ayşegül Yeşilnil @ Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

15 Şubat 2010 00:00
Sahnede: Ayşegül Yeşilnil
Zaman: 1 Şubat 2010 Pazartesi - 20:30
Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: 15 TL
Bilet: Shaft Club

Shaft Club 20:30 Konserleri - Ayşegül Yeşilnil

Ünlü caz sanatçımız Ayşegül Yeşilnil her zaman olduğu gibi yine cazın A takımı ile sahne alacak.. Caz ustası Erol Pekcan'ın "kendisi gibi söyleyen" tarifiyle taçlandırdığı Yeşilnil, caz standartları ve sürpriz şarkılarından oluşan repertuarı ile dinleyicilerine "Her an herşey olabilir" i yaşatacak... Caz müziğini ve resim sanatını profesyonel olarak ülkemizde icra eden "tek" sanatçı olan Yeşilnil, resimlerine konu olan caz müzisyenlerini çizerken edindiği özgür, sınırları zorlayan, geçmişler geleceği çağdaş biçimde harmanlayan yorumunu, şarkılarını söylerken de yüksek başarıyla seslendirmektedir. Şarkıların melodik ve ritmik yapısını yeniden şekillendiren, sıradışı ve güçlü yorumu ile caz dinleyicilerinin kalbine taht kuran Ayşegül Yeşilnil, cazseverlerin anılarına unutulmaz şarkılar armağan edecek.

Ayşegül Yeşilnil Quintet: Ayşegül Yeşilnil(Vokal), Neşet Ruacan(Gitar), Yahya Dai(Sax), Nezih Yeşilnil(Kontrabas), Deniz Dündar(Davul)

Yorumlar

Taze haberler