Kentmen Zaman: 23 Şubat 2010 Salı - 22:30 Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul Fiyat: 10 TL Bilet: Shaft Club "Acoustic Alternative">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kentmen @ Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

16 Şubat 2010 00:00
Sahnede: Kentmen
Zaman: 23 Şubat 2010 Salı - 22:30
Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: 10 TL
Bilet: Shaft Club

"Acoustic Alternative Project"

Kentmen; 2006 yılında kendi müziğini yapmak isteyen dört adet "çalgıcı" tarafından kuruldu. Evvelki tecrübelerinden yola çıkarak, hedefledikleri sound'a ulaşmak için kendilerine en uzak noktada duran müziklerle flört etmek gibi enteresan bir yol seçtiler.
Bu yol, grup olma sürecine kestirmeden ulaşmalarını sağladı. '1' ay boyunca tinerhane dedikleri ev-stüdyolarına kapanan grup, oradan çıktığında Alman teknosu, euro-vocal trance, electronica ve 90'ların disco şarkılarını 'Kentmen Plugged Acoustic Project' adı altında çeşitli perküsyon grupları ile birlikte yorumlayarak, Shaft Blues and Jazz Club, Taksim Old City, Life Roof, Eskişehir Carpe Diem, Ayvalık Shaft Olivia gibi mekanlarda ve çeşitli üniversite festivallerinde sahne aldı.
2007 Haziran'ında şekillenmeye başlayan kendi şarkılarının üzerine eğilmek isteyen Kentmen, Plugged Acoustic Project'in de misyonunu bitirmesi üzerine sahnelere ara verdi. Bu süreçte Kadıköy Müzik, Stüdyo PopArt ve kendi ev stüdyolarında beste ve kayıt çalışmalara devam ederken, biraz da kendi tasarılarının dışında gelişen teklifler üzerine, görsel müziklemeleri için 'Maveraünkent' isimli alt projeyi hayata geçirdi. 2009 Temmuz'una geldiğimizde ise kayıtlarını tamamlayan Kentmen, çeşitli şirketler ile kontağa geçip, musiki paketleyerek mamul elde etme işleminin son safhasına ulaştı.

KENTMEN: Erbil AKGÜN (Vokal, akustik gitar), Korkut PEKER (Akustik gitar, perdesiz gitar,geri vokal), İlker DELİCEOĞLU(Bas gitar), Atakan KUNDAK(Davul)

Yorumlar

Taze haberler