100 C'den "MAVRA" 100C, yine sevenlerinin kanını kaynatacak! "Mavra"nın
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni EP :: 100 Derece - Mavra

20 Şubat 2010 00:00
100 C'den "MAVRA"

100C, yine sevenlerinin kanını kaynatacak! "Mavra"nın Onur Ünlü’nün çektiği ilk klibi hazır . Kayıtları Alp Turaç’ın 101 stüdyolarında yapılan, masteringi ise New York Sterling Sound Stüdyolarında tamamlanan EP’de, “Mavra” adlı parçanın yanı sıra "Alacakaranlık" ve "Anlamak Lazım" adlı 2 yeni parça ve yine “Mavra”nın remixi yer alıyor.

100 Derece, kurulduğu 2000 yılından bu yana, müzikleriyle kanımızı kaynatmaya ve metaforlarla bezenmiş ironik sözleriyle iyi şarkılara imza atmaya devam ediyor. Grubun, ‘Mavra’ ismini taşıyan E.P.leri Ada Müzik’ten çıktı.

Müzikal ve görsel ilhamını 50’lerin Rock’n Roll’u, 60’ların Reggae’si, 80 ve 90’ların Punk Rock’ından alan grup, bu türleri Rock Steady ve Swing ile yoğurarak, Punk’n Roll adını verdikleri yepyeni bir türle müzik piyasasında adını duyurdu. 2005 yılına kadar sayısız konser veren ve 4 demo yayınlayan 100C, 2005 yılında ilk albümleri “Kahpe Felek”i çıkardıktan sonra, albümün gördüğü yoğun ilgi üzerine birçok şehirde çeşitli festivallerde sevenleri ile buluşmaya devam etti.

2006 yılında grup üyelerinin askere gitmesi nedeniyle bir süre sahne performanslarına ara vermek zorunda kalan grup, 2008 yılında yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı ve başrollerini Haluk Bilginer ve Özgü Namal’ın paylaştığı “Güneşin Oğlu” adlı filme yaptıkları soundtrack parçaları ile tekrar isminden söz ettirmeye başladı. Konserlere ve müzik çalışmalarına hız veren grup 2009 Eylül ayında dünyaca ünlü Ska/Reggea grubu The Slackers ile aynı sahneyi paylaştı.

EP’ye de adını veren ve yönetmenliğini yine Onur Ünlü’nün üstlendiği “Mavra” isimli parçaya çekti. Kayıtları Alp Turaç’ın 101 stüdyolarında yapılan, masteringi ise New York Sterling Sound Stüdyolarında tamamlanan EP’de, “Mavra” adlı parçanın yanı sıra “Alacakaranlık” ve “Anlamak Lazım” adlı 2 yeni parça ve yine “Mavra”nın remixi yer alıyor.
İki yeni klip ile sahneye çıkmaya hazırlanan 100C, yine sevenlerinin kanını kaynatacak!

Yorumlar

Taze haberler