Cin Seddi Alt Grup Sinestezi Zaman: 5 Mart 2010 Cuma - 22:00 Mekan: NoXx Rock Bar - Bornova - İzmir Fiyat:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cin Seddi @ NoXx Rock Bar - Bornova - İzmir

2 Mart 2010 00:00
Sahnede: Cin Seddi
Alt Grup Sinestezi
Zaman: 5 Mart 2010 Cuma - 22:00
Mekan: NoXx Rock Bar - Bornova - İzmir
Fiyat: 20 TL

2003 yılında Ankara’da kurulan Cin Seddi, yıllardan bu yana sürdürdükleri çalışmalarını "Her Şeye Evet Diyemem" adlı ilk albümlerinde topladı.

Tüm söz ve müzikleri Özlem Altınışık ve Uğur Çakar'a ait olan 12 şarkılık Her Şeye Evet Diyemem'in masteringi Him, Nightwish, Amorphis, Sentenced gibi dünyaca ünlü grupların mastering’ini yapmış olan Mika Jussila tarafından Finlandiya’da Finnvox stüdyolarında gerçekleştirilmiştir. Kayıtları ve mixleri Studyo d' de Deniz Durdağ tarafından yapılmıştır. Albümdeki 7 parçada klavyelerde ve elektronik düzenlemelerde 2008 Halıcı Beste Yarışması'nda birinci olan Olcay Demirci eşlik etti.

Özlem Altınışık’ın vokal yaptığı grupta, Uğur Çakar ve Tunç Apatay gitar, Burak Sezgin bas, Kemal Sözer ise davul çalıyor. 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen “9. Battle of the Bands” yarışmasında Jüri Özel Ödülü alan grubun bu ilk albümünün ismiyse Özlem Altınışık’ın üniversiteye girdiği yıllarda “her şeye evet diyen insanlar”ın psikolojisi üzerine yazdığı denemeden yola çıkılarak konuldu.

Yorumlar

Taze haberler