Drum&Bass Magazine, Mart-Nisan aylarını kapsayan üçünü sayısı ile yoluna devam ediyor. İlk iki sayısıyla">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Drum&Bass Magazine 3.sayısı çıktı!

14 Mart 2010 00:00
Drum&Bass Magazine 3.sayısı çıktı!

Drum&Bass Magazine, Mart-Nisan aylarını kapsayan üçünü sayısı ile yoluna devam ediyor. İlk iki sayısıyla büyük başarı yakalayan Türkiye’nin ilk davul ve bas konseptli dergisi şimdiden kendi okuyucu kitlesini oluşturdu.

Derginin içeriğini tarz gözetmeksizin daha da genişleten Drum&Bass Magazine’in 3.sayısında, genç kuşağın en önemli basçılarından biri olan Gökhan Şahinkaya ile gerçekleştirilen sohbeti, geçtiğimiz ay Tuluğ Tırpan ile çalmak için İstanbul’a gelen, yayınladığı eğitim dvd'si ile en çok satanlar listesinin başında yer alan davulcu Benny Greb röportajını ve James’ Farm projesiyle ülkemize gelen, kuşaklarının en önemli müzisyenlerinden ikisini; davulda Eric Harland ve basta Matt Penman’i bu sayının özel röportaj sayfalarında bulabilirsiniz. Ayrıca Zildjian’in ülkemizden ayrılışının 100. yılında, her şeyin başladığı yer olan İstanbul ziyaretlerine istinaden gerçekleştirilen özel röportaj ve 14.kuşak veliahtlarının ağzından Zildjian efsanesi, Drum&Bass Magazine özel sayfalarında.

Kayıt Günlükleri’nin bu sayıdaki konuğu ise İmer Demirer ve albümü ‘You, Me and Char”.

Ayrıca Scott Amendola röportajı, Cengiz Baysal’dan Zamanı Anlamanın A B C’si, Bülent Akbay’dan NAMM fuar izlenimleri, ‘Yerli Davul Üreticileri’ dosyasında İsmail Ezel ve Ezel Davulları, yurt dışında eğitim alternatifleri, yeni ürünler ve ürün testleri de Mart-Nisan sayısında bulacaklarınız arasında.

Drum&Bass Magazine’e yazıları ve fikirleriyle katkıda bulunan isimler ise; Alp Doğan Türeci, Arıkan Sırakaya, Ali Güçlü Şimşek, Alper Yılmaz, Aykan İlkan, Buket Doran, Bülent Akbay, Cem Devrim Dursun, Cem Tuncer, Cengiz Baysal, Demirhan Baylan, Eylem Pelit, Ferit Odman, Kağan Yıldız, Kerem Tüzün, Mert Ertunç, Oğuz Güner, Ozan Musluoğlu, Richard Laniepce, Serdar Barçın, Serhan Erkol, Sunay Özgür ve Volkan Hürsever.

Drum&Bass Magazine’den 3. sayı sürprizi

Tüm bunların yanında 3. sayının bir de sürpriz var. Dergi ile birlikte Cengiz Baysal'ın eğitim atölyeleri görüntülerinden oluşan bir dvd tüm okuyuculara hediye ediliyor. İstanbul Agop Zilleri sponsorluğunda hazırlanan ve ülkemizin en önemli davulcu ve eğitmenlerinden Cengiz Baysal'ın eğitim atölyeleri görüntülerinden oluşan dvd, içerisindeki değerli bilgiler açısından çok büyük önem taşıyor. Drum&Bass Magazine bundan sonra da değerli davulcu ve basçılarla workshoplar düzenleyip, dvd’lerini sizinle buluşturmaya devam edecek.

Dergiyi internet sitesinden de takip edebilirsiniz.
drumandbassmagazine.com

Yorumlar

  • Drum&Bass Magazine'in 4. sayısına gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Dergiyi almayanlarınız acele etsin, birçok noktada dergiler tükenmek üzere...
    Üye
    hafiz
    Tarih
    4 Haziran 2010 00:00
  • ya bir adanada bulamadım bunu
    Üye
    bereket94
    Tarih
    17 Mart 2010 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler